Followers

Friday, January 13, 2012

Cara2 Menjaga Kebersihan Diri Dan Kecantikan Yang Asli





Assalamualaikum...


hari ni abg fiq nak kongsi Toturial macam mana nak jaga kebersihan diri dan nak cantik,haisshhh banyak betul tip2 dan cara2 aku ni kan..


ntah boleh pakai ke tak erk...

kebersihan diri perlu dijaga tak kira lelaki atau perempuan,yang paling tak senonoh lelaki la kan tak semua.


dan ada jugak perempuan yang pengotor erkk..


kalau citer pasal cantik,mesti melibatkan kan perempuan aje kan?dimana plak terletaknye
kecantikan lelaki?


Cara 1
Photobucket

step ni mudah aje,cuma besarkan biji mata,lepass tu golek2 kan biji mata tu,
nampak kreatif bukan?

step ni boleh buang habuk yang masuk dalam mata,

Bukan setakat habuk yee..tahik mata yang kerass pun boleh cair meleleh macam air liur lembu...


Cara 2
Photobucket


 Ok step ni aku tak berapa nak pasti,yang aku tahu step ni sangat comel,khass untuk nak jadi
comel macam aku erkk overr!!

Cara3
Photobucket

cara yang 3 ni banyak kelebihan nya,latihan lidah
salah satunye lidah kita akan lebih lembut nak mengaji pun tak liat lidah tu lancar aje...

step ni kalau nak buat,biar dalam bilik,kalau buat depan orang ramai,orang akan ingat sawan lembu ke hapeehh kan..

step ni pun boleh bersih kan pinggan mangkuk yang kotor,tak caya boleh bersih???
cuba try...

Cara4
Photobucket

step ni lebihnye kepada muka aje,mana yang muka banyak jeragat,atau bintik2 hitam boleh guna cara ni


gosok2 muka selama 1jam,dan dapat hasilnye nanti,muka pun boleh licin


jangan ingat kertas pasir je boleh,guna tangan pun boleh..
.
.
.
dengan ini tamat la latihan kita ye adek2,hope amalkan selalu insyallahh akan berkesann




p/s sekadar hiburan untuk hati yang sedang luka

27 comments:

♥ MS ♥ said...

thank yer abang fiq, nanti kite cuba, HAHAHA. :P

Syafiq Ahadin said...

gemok!!!! hehe!

♥ MS ♥ said...

yang jelir lidah tu,kelakar. HAHAHA. semua sweet mcm mintak penampo. HAHAHAHHA :D *gurau,keyh*

myravea said...

kuikui..tergelak myra baca tips2 kat atas ni :')

bai baizura said...

hahaha:D mcm pelik jek tutorial ni=)) anyway tq di ats prkongsian anda^,^

Nalisa Syahira said...

sharing is caring , mmg berguna lah sgt tips ni kan , haha

abdullah gazali said...

hei dude !
u made me laughed.
caya lahhhhh

therylisa nurula'in said...

ahahahahahm,,,,,nti lisa cube ye ..lau tak licin macam mane ?:P

ZWAN SABRI said...

Sumpah kreatif gila entry ni.. aku suka.. :)

TSYA'Z (~_^) said...

hahahahah best

khalila ishak said...

hahahahaaa.... suke kan mengarut. rasenye yg last skali tu kalau buat, mau penyek hidung.

time kasih la dah buat org lain gembira & ketawa tgk entry ni. haha

Fiq Fikri said...

♥ MS ♥ :ahahahaha meh meh bg huhu,nnt berlatih ye :P

Fiq Fikri said...

myravea:ehhehe tip tak boleh pakai jgn gune :d

Fiq Fikri said...

bai baizura:ahahah mmg pelik huhuh

Fiq Fikri said...

Nalisa Syahira:ahahhaa ikut jgn tak ikut toturial ni :P

Fiq Fikri said...

abdullah gazali:ahahha btw thankss wei :D

Fiq Fikri said...

therylisa nurula'in:huhuh kalau tak bersih gune kertas pasir la ahaha

Fiq Fikri said...

ZWAN SABRI:ehehe thankss abg zawan ahahha

Fiq Fikri said...

TSYA'Z (~_^):thanksss a lot :D

Fiq Fikri said...

khalila ishak :ahahhah kan,rasa nk hidung kemek try je eheh :P

Syafiq Ahadin said...

eh, aku ingat dah komen....errr!!!

sengal....sengal!!!

NIZAM said...

muahaha.

fiq, taknak ke jd penulis kolum kecantikan kat intrend? :p

bai baizura said...

adess=)) tengok ngan anak buah..die pon ketawa siap tnya ada lagi x..hahaha:D

zizidiazora said...

hahahahahahahaahahhahaha.......
kelakar gila fiq nih...
step 2 tu sgt comel tapikan.... yang step 3 tu paling tak senonoh... dh macam orang gila dh.

Edy Fee said...

osok mcm tu tanpa pape pon bleh...ok la..jimat blanja.hehe

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

aku nk prktis yg last tu laaaa...ilang jerawat sehhh..

Chenal said...

uDAH X DO KOJO Budak nie...
gayo2..kasanova nak bukak bisnes rumah urut nampak nyehhhh! adoyaiii.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...