Followers

Monday, January 9, 2012

Header Serius 2012



Assalamualakum...

Perasmian Header Baru 2012 Lelaki Geek
sebelum ni header yang dijanji kan telah dibatalkan dari aku erkkk...


disebabkan tak sesuai untuk buat header aku pada tahun 2012


jadi yang terbaru ini la...




simple Itu Mudah Bukan,header yang agak simple aku buat,malas nak serabut2 nanti 
poning kepala den ni ahh~

19 comments:

therylisa nurula'in said...

tempah header satu ,,, :P
ingatkan letak header fiq yang ari tu,eh laen pulak upanya..
Nice header,, and.nape muka seyes sangat tu ? fikir pasal kawen eah ? hehehhehe

Hizami Rahim said...

haha. bagus la.

Umar Kadir said...

Serius. Gempak!

sI nYemPerEnG said...

wow ! nice btw =))white + blue , cool !

Chenal said...

simple itu...nampak ringkas (?? mmg la simple+ringkas). Ini baru molekkk

TERBAEKKKK!

Wan Zulqhairi said...

Cool la header kau... :)

Honey Kumicky said...

Waaaa...smart la header baru fiq...

terbaekkk...

♥ MS ♥ said...

header free satu,please :(

syiqah shahar said...

dr aritu minta header dr fiq x dpt2 pn.. nice lorrr... shukewww,,,

Lelaki Ini said...

sumpah canteq

Syafiq Ahadin said...

setelah sekian lama aku nak header, tak juga kena bagi. sedih....

Rtp Farra Arisha said...

fabulous one...

cik eka said...

haaa dah tak bape nk loading la blog ni
heheh

Noorsha Muhamad said...

ototo..smart ler..haha..

zizidiazora said...

sesuatu itu biarlah bersederhana maka tiada apa yg perlu dipersoalkan...

khalila said...

huiii.... serius nau die. heheh... smart fiq :D.


ececeehhh... lagu pun dah baru tu. lagu tema 2012 ke? hehee

Edy Fee said...

style gle header baru.matang gle

ryan said...

ok lah ni.. comel, smart

shark said...

uhhh
aku jugak xdek header lg..
tp naseb bek masih idup:p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...