Followers

Wednesday, January 18, 2012

Lelaki Geek & Faradiela Wedding (Model)(Video)




Assalamualaikum...



Tada Tada Tada Tada!! Suprise Suprise Lagi!!!..
semalam aku baru je masuk separuh dari gambar wedding "olok2"bersamaan tak betul..

dan hari ni plak aku nak promosi sikit,video yang telah diambil semasa
photoshoot tempoh hari,

dan hari tu aku ada masukan,promo sahaja,buat2 gimik kataakan!!!

akhirnya siap semua video yang telah di edit,dan lagi satu video ni tak full
kerana kesilapan kecil,yang tak dapat di elakan..

Harap Maaf  Erkk..


dalam video tersebut aksi2 semua adalah secara lakonan,macam orang berlakon dalam tv tu..


Pakej A (RM500)
full 1 day reception + nikah + sanding + outdoor
unlimited picture with 2 photographer
selected picture for face editing
burn DVD CD

PAKEJ B (RM700)
full 1 day reception + nikah + sanding + outdoor

unlimited picture with 2 photographer

1 mockup sticky album + 120 picture edit

1 16R frame picture

burn DVD CD


PAKEJ C (RM1000)
full 1 day reception + nikah + sanding + outdoor

unlimited picture with 2 photographer

1 custom album 12 x 8 
1 mockup sticky album + 120 picture edit
1 16R frame picture
Spacial get + wedding Video

Tidak termasuk Transport dan penginapan bagi luar Melaka

Untuk tempahan
Amir naufal : 0176724698

Mua: Nomie Jalil 
No Tel:0126623684
Pakaian: Butik Pengantin Dliya Anggun
Hjh.Jamaliah 
No Tel:019-6676646
Email: dliya_anggun@ymail.com
Lokasi: 18-1,Jalan PB 1A,Taman Puncak Bertam,75250 Melaka

Last sekali Wajib Ada Nama Model Pengantin

20 comments:

AmirahSM said...

terbaik! =) kawen btol2 la ;p

Umar Kadir said...

terbaik!! dah kawen dah fiq ni.. haha ;p

Adam Haiqal said...

classy~
siap clip video bagai.
betul2 promote ni :)
hohoho...;D

TSYA'Z (~_^) said...

haha... i think u guys can do better than this..

nice.. agak2 kalau 2 3 taun akan dtg hrga pakej 1000 tu akan naik lgi x?? hihihi

syAzAnA said...

lawa doe kawan kau.

Rizal Murad said...

Pasal pe org yg baju kuning tu angkat tgn mcm nk kena tembak..Haha..oh photoshoot.. :)

Rtp Farra Arisha said...

terlihat jelas ini sepertinya bukan lagi olok2 ckckckck. how awesome! i love the way of you both acting to be a loving couple :)

khalila ishak said...

waahhh.... mcm real lah... bestnyeee.. ni terasa nak kahwin ni. hahaa..
boleh tahan jugak vodeo ni. comel je. good job.. ^_^

*muke fiq malumalu. kui3...

Mohd Rafiq said...

Ni video lawak ker video pengantin ni ahaha, awat asik tengok nak tergelak jer ahaha, mungkin korang bukan pelakon kot ahaha.

NisaAdnan said...

fara cantik sgt ^^

misz sheyla said...

GILE MURAH!!!!!...KOMPEM R NEH..LAU AMEK NI KAN TAPI UJUNG2 TAHUN GITU KIRE HARGA MASIH SAMA KE????

Athirah Rusli said...

comey akk uh..!!
:)

.faris. said...

hebat.! pengantin kacak dan cantik.!

♥ MS ♥ said...

ni macam nak kawen betul2 pun ada, HAHAH

Nuar El-Ummar said...

waa..nice~ sama sepadan, sajak bagai pinang dibelah lapan..eh..mcm kawin betul2 lak aku negok..kawin la cpt! haha.. da bole sgt dah tu..tayah olok2 kan.. :p, pe pon suke lagu tema dia.. taylor swift tu, gempak, haha..

Janggel said...

Tahniah!!! Semoga cepat dapat bebi! *tetibe muahahaha.

Lelaki Ini said...

sweeeet sgt2!

syiqah shahar said...

sapa videografer??? suke video tu sangat

El-Janna said...

sweet^^ well done^^

faizal mohd said...

phewwiitt.. supermodel ni. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...