Followers

Monday, January 16, 2012

Nak Kahwin Imam Tak Datang!




Assalamualaikum...

Tada Tada Tada Tada!....
Kini Sudah tiba masa untuk aku memberi tahu perkara sebenar....

opssss!! jangan tengok gambar dulu,sebelum tu baca entry aku dulu ye!

sebenarnya aku tak kahwin pun,dan ada yang dah tahu,buat2 tak tahu la ye...erkk...
saja nak buat suprise..

aku dan fara telah ditugaskan untuk menjadi model baju pengantin baru,bukan lama ye!!...

ini semua adalah untuk  Promosi JOb Amir Naufal Photography,


Shoot1

Shoot2

Shoot3

Shoot4

Shoot5


Pakej A (RM500)
full 1 day reception + nikah + sanding + outdoor

unlimited picture with 2 photographer
selected picture for face editing
burn DVD CD

PAKEJ B (RM700)
full 1 day reception + nikah + sanding + outdoor
unlimited picture with 2 photographer
1 mockup sticky album + 120 picture edit
1 16R frame picture
burn DVD CD

PAKEJ C (RM1000)
full 1 day reception + nikah + sanding + outdoor
unlimited picture with 2 photographer
1 custom album 12 x 8 
1 mockup sticky album + 120 picture edit
1 16R frame picture
Spacial get + wedding Video

Tidak termasuk Transport dan penginapan bagi luar Melaka

Untuk tempahan
Amir naufal : 0176724698


Mua: Nomie Jalil 
No Tel:0126623684

Pakaian: Butik Pengantin Dliya Anggun
Hjh.Jamaliah 
No Tel:019-6676646
Email: dliya_anggun@ymail.com
Lokasi: 18-1,Jalan PB 1A,Taman Puncak Bertam,75250 Melaka

Last sekali Wajib Ada Nama Model Pengantin



p/s Dan Nantikan gambar seterusnya,Wajib Tonton..

31 comments:

Rtp Farra Arisha said...

title entri menghebohkan ruangan komentor ckckckck. how awesome you both ;)

syAzAnA said...

sejak bila blog kau ada lagu ni wei.


anyway, cantik doe gambar2 korang!

.faris. said...

retisssss weyh.! HAHA. lps ni jumpa kau mesti mnx sign. haha

therylisa nurul ain said...

TOmey,,,cantik... handsome,, pic lawa. baju lawa... model pon cun.
Make up tak bape nampak,, nak tengok wajah si ayu fara lebih dekat ...
oakej yang murah,,,
taksabar nak nikah :P

Nurul ain said...

faradiela sentiasa cantik.... :)

TSYA'Z (~_^) said...

very nice picture. :))

khalila ishak said...

alalalalaaaaa.... cantiknye baju fara pakai... terus x nampak fiq. nampak fara je. heheh ;p

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

pokcik makin HEBAT !!!!!

Amir Naufal said...

Kahwin jugak kawan aku ni!!..walaupun..kaka

tx promot pakej aku
so spe mau kawin meh call abg amir

nantikan gambar seterusnya..bnyak lagi!!..huhu

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha:eheheh sory farra huhuh thankss komen ehehe :P

Fiq Fikri said...

syAzAnA:eekkk kene la ikut mud ahhaha,thankss wei semua ni amir yg shoot thankss amir :D

Fiq Fikri said...

.faris.:wei jgn tak rela ahaha thankss wei :D

Fiq Fikri said...

therylisa nurul ain:ehehe thankss mawar,pasal makeup tu,mungkin gbr ni jauh kot,tgu nnt gbr ada byk lagi ehehe :D

Fiq Fikri said...

Nurul ain :kan sentiasa cantik huhuhu :D

Fiq Fikri said...

TSYA'Z (~_^) :thankss sayang :D

Fiq Fikri said...

khalila ishak:ahahah fiq besar gajah cm tu boleh tak nmpk ahhaha thanks khalila :D

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) :baba pokci biasa je la eheh thankss baba :D

Fiq Fikri said...

Amir Naufa:eehhh market lebih ahaha

♥ MS ♥ said...

HAHAHA. dah agak dah, ni mesti propa je, HAHAHAHAHA

Nurul Mazni Sawal said...

pengantin perempuan comel.. aik.. lagu fairytale by tailor swift.. mood nak kahwin ke fiq?? hehehe

zizidiazora said...

cantik2....
tapi kalau betol2 pun apa salahnye..
dh ok dh tu...memang sesuai sgt2.. hehe...

Noorsha Muhamad said...

ololo..shomel..haha..

asyraf ahmad said...

OhSEM!...awek cun plak...
hehehe

acap

Chenal said...

MODEL dh lawa dahhh! tapi tak posing tak romantik la bro.

Fiq Fikri said...

♥ MS ♥:ehehehe :P

Fiq Fikri said...

Nurul Mazni Sawal :kan ahahha gbr wedding ikut mud la lagu mesti best ahaha

Fiq Fikri said...

zizidiazora:ahahah thanksss abg jiji huhuh,awek org la

Fiq Fikri said...

Noorsha Muhamad:ehhe thanksss :)

Fiq Fikri said...

Chenal:aahhahha xboleh romatik sgt la awek org ahahah

Bobo said...

wah canti gmbr tu..:)

:: Ika :: said...

Comelnye ^^
done follow your blog,hope ade mse leyh jnguk2 & follow blog Ika plak ^^ chentahati19.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...