Followers

Sunday, January 15, 2012

Promo! Lelaki Geek Wedding



Assalamualaikum....


Tada!! Suprise Suprise Suprise......


Siapa yang yang Kahwin tu?Haissshhh Sudah Tentu aku yang Kahwin...


Kahwin Sama Sapa Plak Kan??ntah aku main kahwin je hari tu tak nak tengok muka
aku tak demand cehh cehh!!


Gambar sahaja,Video Sila Ke Bawah...
.
.
.


Nak Tahu Siapa kah wanita itu?nantikan entry seterusnye erkkk...
sory guy sebab banyak peringkat nak kena buat..


ponat tahap gaban,Maklum la baru lepas mendirikan rumah escalator
harap bersabar...




p/s Biar kena tunggu lama2 baru la suprise namanye wink!



15 comments:

♥ MS ♥ said...

ni betul2 ke? HAHAHA. :D

therylisa nurula'in said...

mybe model untuk package perkawinan kot ^_~

Edy Fee said...

sempoi la....ko buat sndri kew? cun!

khalila ishak said...

heheh..... misteri nau fiq skarg. amir dah start buat video pulak ye? bagus2... ;)

Amir Naufal said...

Best la..mcm suka lak tgok..1st tima aku guna DSLR buat video..hehe..Tahniah fiq dah kahwin..:)

Acha Mahfar said...

sudah pasti sy tahu siapa wanita itu. miahaahahahaha!!!!

Umar Kadir said...

style trailer la pulak! menarik2..

Nurul Mazni Sawal said...

pakai cincin sendiri? hik3.. oke.. menanti :)

zizidiazora said...

wah...penuh suspen hahaha.. tapi rahsia fiq abg dh tau.. lalalalala...

TSYA'Z (~_^) said...

haha... suspen..

✿ pink velvet ✿ said...

cisss! cisss! saspen tahu?

Syafiq Ahadin said...

saya tau!!! haha!

padahal tak tau mende...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

wahhh berbaur seprose pokcik...

.faris. said...

untong la.....baju merah. sngt cantik. hahaha

syiqah shahar said...

eleyh.. tipuu... main2 je la tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...