Followers

Friday, January 27, 2012

Saya Penjual Kasut Wanita,Kau Mampu..



Assalamualaikum...

ahh jangan tak sangka hari ni aku nak jadi kak kiah ronggeng,ahh sebab aku selalu
beronggeng2..erkk

aku nak tolong kawan aku ni si Acha Mahfar,baru2 ni dia baru mulakan perniagaan kecil2
melalui FB aje kot..

bisnes jual kasut wanita cehhh "wanita lagi"

aku dapat dengar,acha punya jualan kasut laris,kasut cantik katakan,sapa yang tak nak beli 
bukan?

hargapun boleh tahan,erk geramm plak!barang wanita mesti murah2..

jadi tak nak buang masa membebel macam kak joyah,dekat bawah ni aku ada sertakan
beberapa jenis kasut yang dijual oleh acha mahfar,antaranye la....

selebihnye boleh tengok di page Your Shoes Paradise dan like la sekali
atas sokongan anda semua,tak kan masuk tengok aje kan....


 HEELS

Heel Height : 12-14cm / 4.27-5.51inch
Height (Waterproof) : 4cm / 1.57
Price : RM 110.00

 Heel Height : 11cm / 4.33inch
Fabric : Frosting
Price : RM 90.00


Heel Height : 12cm / 4.27inch
Fabric : Suede
Price : RM 95.00

Heel Height : 11cm / 4.33inch
Fabric : Cloth
Price : RM 85.00


Heel Height : 8cm / 3.15inch
Fabric : PU
Price : RM 74.00






BOOTS


Heel Height : 8cm / 3.15inch
Fabric : PU
Price : RM 120.00

Heel Height : 8-10cm / 3.15-3.94inch
Fabric : PU
Price : RM 110.00

Heel Height : 8cm / 3.15inch
Fabric : Frosting
Price : RM 97.00



WEDGES


Heel Height : 11cm / 4.33inch
Fabric : PU
Price : RM 82.00
Heel Height : 10cm / 3.94inch
Fabric : PU
Price : RM 98.00


Heel Height : 12cm / 4.27inch
Fabric : PU
Price : RM 84.00

Heel Height : 5cm
Fabric : Frosting + PU
Price : RM48.00

Heel Height : 1cm
Fabric : Robber Sole
Price : RM41.00

Heel Height : 1.5cm
Fabric : Frosting
Price : RM 46.00



Flat Pump Shoes



Heel Height : 1cm
Fabric : PU
Price : RM 42.00

Heel Height : 1.5cm
Fabric : Frosting
Price : RM 48.00


Size : 34-39
Fabric : PU
Price : RM 43.00



Ok Jadi beli tak?
kalau nak beli boleh PM acha Mahfar Facebook

dan sekali lagi kalau berminat nak tengok lagi banyak kasut,boleh pergi ke page...


Your Shoes Paradise

15 comments:

AmirahSM said...

wow..heel lebh 3 inch..xleh pkai lme2..
gud2 tlg kwn bniaga =))

eszyamin said...

wah leh buat hantaran ni..murah pon murah..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

congrate ACHA...

*rasanya saiz babah ade x??? #kbai

zOeY zAu YaH said...

eh suka2...nk gi ckp kt abg amir..minta dia buat hantaran nnti hahahahahah(abg tu).

Rtp Farra Arisha said...

how cute. rasa macam mau beli kesemuanya! colorful heels/shoes always pull my attention to them :'D may she gets success doing such this online business! amin...:)

✿ pink velvet ✿ said...

chanteqnyer yg tinggi2 tu ... tp x mampu nak pakai, seksa kaki je, haha!

zizidiazora said...

nyah...belikan mak satu nyah... wakakakaka......

Blogger bernama Zam ! said...

cun siot !

Acha Mahfar said...

Thanks bff :)

Edy Fee said...

businessman kasut lak pulak..hehehe ko tak try modeling kan kasut ni ke..hehehe try pkai

khalila ishak said...

alamaksss.... comelnyeesss kasut tu semua. tapi kasut yg atas2 tu, yg heel tinggi bukan main tu, jeling2 jadi le... nak pakai x mampu. baru 2, 3 langkah dah tgolek. heheh

Syafiq Ahadin said...

lelaki pula!

*diera* said...

alamak cantik nye kasutt.... huhuhuh apa kata fikri banje mak mia ni.. er tak yah tinggi2.. sbb berat i ni lebih skit JE dr kamo.. nanti patah plak.. pump shoes pon ok daaaaaaaaaaaaaa.. hehehe

ZWAN SABRI said...

Eh, apa kasut wanita nii? Nak suruh aku drag time malam2 ke? HAHA.. Kasut lelaki xde ek??

therylisa nurul ain said...

CANTIK.... high heell ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...