Followers

Wednesday, January 4, 2012

Station KTM BATANG MELAKA



Assalamualaikum...

Ini adalah satu perkongsian bersama,hope anda yang singgah blog lelaki geek dapat
terima entry ini dengan sukarelawati..

kali ni aku shoot dekat atas landasan kereta api KTM yang laju gila barbie..

Shoot1

peristiwa paling menarik,kene marah lagi,haissshhhh
hari2 kene marah sama orang la,mana taknye KTM tu dah hampir dengan kite orang
yang sebok pose2 dekat landasan...

naseb baik diselamatkan oleh pakcik yang jaga dekat situ
Thankss Pakcik!!sayang pakcik yang marah aku sama amir tu muahh..erkkk


Shoot2
Sory panas dan silau.

Shoot3
Paling Selekehh..

Shoot4
Panas dan silau bangat

Shoot5

Apa2 pun yang berlaku kami tetap mencuba sesuatu yang baru...


P/s Beratus2 Gambar Aku Dalam Blog,Tapi Satu Saja,Bila La Aku Nak Masuk Majalah?

33 comments:

Rj RuL said...

whuuuuuuuuu..

npk boxer laahh

ekekekekke..
whuf2x

hahahahahhahaa

Pezol Stylez said...

seksi...masuk GLAM best

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

weeekkk weekkk pokcik nmpk sepnder...kantoiii!!!!!

Honey Kumicky said...

u vogue...heeeheee..vogue????

farihamuhamad said...

cube hantar kat majalah sekolah. maybe boleh le masok majalah..tapi, gambau2 tu kene tapis dululah..hahaha

niezam said...

hantar masuk mangga. tp dgn syarat. sila pose tepi kolam renang dulu okeh. hehe

zizidiazora said...

baru abg tau yang btg fiq opppsssss...... sorryyyyyyyyyyyy btg melaka tu ada railway station. ingat ada lintasan keretapi cam tu jew... hehehe.... sorry ye fiq sbb bila ternmpak spender tu terus tersasul wakakaka.......

CekbOlat-bOlat said...

woii.. taw la spnder mahal pon.. kahkahkah..

silap msok blog nih =="

Adit Iezwan said...

insyallah kalu ada kemahuan di situ ada jalan ... nanti masukla tuh ... dalam mana2 majalah ...

Umar Kadir said...

haha! nak tayang benda lain, benda lain yg org nampak dulu! XD

Fiq Fikri said...

Rj RuL ekkk gatal ko,spender aku ko tgok asal ahahaha :D

Fiq Fikri said...

Pezol Stylez :ahahaha tak layak la :D

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A):ahahah nmpk speder ok lagi,jgn nmpk benda lain ahahaha

Fiq Fikri said...

Honey Kumicky:ngekkk:P

Fiq Fikri said...

farihamuhamad :ahahaha buat ape majalh skolah,majalah sekolah untuk budak2 sekolh sahaja

Fiq Fikri said...

niezam:opssss mangga alaaa aii kene bogel eeeee

Fiq Fikri said...

zizidiazora :ni lagi sekor ahahahaha...ah ahh dh lama la ade,ni pun bru nk g.dulu lalu je

Fiq Fikri said...

CekbOlat-bOlat:ahaha spender murah je,tu ahahha :D

Fiq Fikri said...

Adit Iezwan:izz insyallahh huhuh kene smgt ni :D

Fiq Fikri said...

Umar Kadir:kan tu la org nmopk dulu aiyooo :P

cik eka said...

perhhh gila gempak a
editing dia masyukk gitu
superb a
nice
tp kan kt melake ni ade ktm ea
kikiki

zOeY zAu YaH said...

pokcik pi lah jd model..jgn sia2kan bakat anda...=D

sarah mohamad said...

Bakat dah ada ni. Boleh jadik model. HEHEHE :D

Chenal said...

knaper x bgambo sama pokcik jago KTM tu?

TSYA'Z (~_^) said...

memg kalo shoot dkt KTM ni kena muka seyes je eyh? hehe..

senyum sikit xleh eyh.. tema die cmtuh ker?? hehe tapi apepun nice la..

: senyum sikit, awak nmpk cool.. :))

Syafiq Ahadin said...

lalalalalala! makin tue dah ko... hehe!

Fiq Fikri said...

cik eka:eheh thanksss ade la laju gila..huhu best je tgok gayat katakn ahaha

Fiq Fikri said...

zOeY zAu YaH :hehe nenek thankss pokcik mmg nk try tgu masa je eehehe

Fiq Fikri said...

sarah mohamad:ehhe mentah lagi ehhe :D

Fiq Fikri said...

Chenal:pakcik ktm tu marah aku,malss nk layan dia ahhahaa

Fiq Fikri said...

TSYA'Z (~_^):bukn xnk senyum terpasa masam sikit sbb penat pastu pansss gilak ahahah

Fiq Fikri said...

Syafiq Ahadin"eeekkk mna ade tua aku bru 21 ok mudah lagi ahaha jgn jeless :P

Rtp Farra Arisha said...

hey the glamorous celebrity...;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...