Followers

Monday, February 20, 2012

Bersama Zila AF



Assalamualaikum...

kunon kunon shoot sama zila af leteeww oh tidak....kami hanya shoot shila isham
bukan shila mambo..

shoot ni berlangsung pada hari ahad lepass,di melaka....

dengan menggunakan camera nikon D7000 Amir Naufal NA

 Shoot1

kalau nak tengok gambar banyak lagi boleh singgah page Amir Naufal Photography


Aksi2 yang terlarang 1

 aku perkenalkan crew2 untuk amir naufal photography Zarfan Erfun,Dan Fiq Fikri...2org pun cukup..

Aksi2 yang terlarang 2

Aksi2 yang terlarang 3

p/s Thankss shila Sudi menggunakan perhidmatan kami,sapa yang berminat dengan gambar hasil amir naufal Boleh PM berliau di Facebook

5 comments:

Amir Naufal said...

aku malu sebab aku paling gemok di situ..haha

Fiq Fikri said...

nk buat apa malu??gemuk kn comel??katnyeee la kn ahahahhaa

ZWAN SABRI said...

Cantekgambaq tu suma.. lg satu, suma model2 tu pown cantik n kacak.. HAHA

Rtp Farra Arisha said...

nice shoots. eh, tapi muka dia pun ada iras2 shila AF apa...:)

Z.I Zam Ijam said...

nice ! zila la sgt kannnnnnnn ;)))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...