Followers

Sunday, February 5, 2012

Budak Ni Memang Poyo!!




Assalamualaikum...

hye hye hye akhirnye aku update!!cet baru satu hari tak update...

salah jangkaan aku tempoh hari,
ingat sebulan tak boleh update blog erkk...

dengan berkat doa kawan2,blog aku kini bernafass,ah ah ah wangi bukan?

tajuk pada hari ni budak poyo?erkk 
tak ada kene mengena sama gambar!kalau ada pun sikit je kot.."aku sudah insaf"

apa2pun mau kongsi gambar Shoot dekat studio Amir Naufal Na...
terbaik!!..

Shoot1

Shoot2

  
p/s sila bagi komen sikit tentang shoot kali ni..bagi komen membina "membina la sangat kan"

12 comments:

zizidiazora said...

bibir angelina coli hehehehe.....

Nyamuk Terbang said...

hai abg hnsm...hha

gHadiskeCik said...

tiap kali tgok gmbr abg hansem ni mesti jantung berdebar kencang...subahanallah cntiknya ciptaan tuhan ni^_^

SYAH'IZZAT said...

fiq, model 2012 melaka :)

Atiqah Razak said...

haah la poyo betul :P

Rtp Farra Arisha said...

photoshoot kali ini tampak berbeda dari yang sebelumnya. nice one!

Fiq Fikri said...

zizidiazora:jgn nk coli2 sgt ahhahah

Fiq Fikri said...

Nyamuk Terbang:hye nyamuk ehhehe

Fiq Fikri said...

gHadiskeCik:acehhhhhhh terharu sekejap ahahhaha,thanksss awak :D

Fiq Fikri said...

SYAH'IZZAT :ahah jat mana ad biasa2 je :D

Fiq Fikri said...

Atiqah Razak :kan!! ahahha :P

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha:cehhhh thankss fara sentiasa menyokong fiq hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...