Followers

Tuesday, February 14, 2012

SEGMEN CIKMUN : FIRST POST AKU IN BLOGGING



Assalamualaikum..

hye hye hye aku telah ditag oleh kakak Khalila untuk segmen....

Cikmun: First Post Aku In Blogging

segmen ni berkisah post yang pertama kita buat dalam blog..macam menarik bukan?
aku sudah tertarik sebab tu aku join...

berdebah2 pun ada nak kongsi 1st entry aku masa zaman kuno...



bila aku baca entry pertama dulu2 rasa macam banyak sangat sudah berubah,yang dulu lain sekarang aku sudah lain..

alhamdulilahh aku sudah pergi sejauh ini....tetibe je sedih kan!!erkk...

entry aku mula2 tu agak panjang lebar,tak tahu orang nak baca ke tidak,malu pun ada sebab skema je ayat dulu2...

entry pertama aku tu ada la kisah yang sedih2 aku lalui,sampai ada orang nangiss2 bace percaya???

Tarikh Blog aku Mula Dilahirkan
Isnin Oktober 11 2010




 kalau nak tengok seterusnye JUM BACA KISAH AKU

jadi aku ditugaskn untuk tag 2orang,aku tak nak tag 2orang je aku nak tag 5 orang sekali hamekkk kau..


p/s Jangan Nangiss Bace 1st entry aku....

5 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

wowww...kne tag laa...tp malu laa 1st entry..

Eazy Izzuddin said...

teringat entry pertamaku
baca ayat
nak tergelak hehe
xD

ZWAN SABRI said...

1st entry aku dah lama aku delete.. HAHA...
btw, good luck! :)

khalila ishak said...

hehehee.... time kasih sebab menyahut cabaran.. dah bace fiq punye 1st entry. first entry dah mcm model. kui3.... ^_^

DayahSaleh said...

eh btw, your abah face look familiar laa...huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...