Followers

Tuesday, February 28, 2012

Shooting Clip Video FINA AF9 Astro Mania



Assalamualaikum..

entry seterusnye aktiviti yang dilakukan pada hari sabtu lepas..
aktiviti yang sangat berat macam batu!!

amir naufal NA diberi kerja untuk merecord segala aktiviti yang dibuat oleh 

fina pada hari sabtu yang lepass untuk week 2 astro mania dan paling best aku join la sekali kan!bagi meriah kan majlis erkk...

 TRIP 1


Jum Heboh Berita Harian


bersama adik kesayangan Bie Jebat

TRIP 2

Makan2 di restoran Jonny di Jusco Ayer Keroh


 Pandai betul si fina ni masak.kononnye la...

TRIP 3

Shoting dekat rumah tradisional Melaka dekat kampung morten



 The Best SHOOT

TRIP4

Bistro Year 1673



Menantikan si FINA buat persembahan...



Dan TRIP 5

FUN FAIR..........
p/s Apa2 pun Aku akan Sentiasa M'Sokong Amir Naufal Photoraphy  dan nantikan VIDEO FINA astro MANIA week 2...EDITOR -APEK-

7 comments:

Rtp Farra Arisha said...

ewah-ewah. tapi sejak bila fiq suka buat muka serious whenever going to have shoot for this time? hiks.....

ZWAN SABRI said...

Fina sungguh cantik walaupun rambut sedikit berkarat... HEHE

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

rambut betoi ke tu?????cm xtand jeee....

ape pon hebat laaaa AN laa ni...congrate!!!!

Miss Anis said...

suke dgr suare die..mantap..huhu

haslida bakri said...

bestnya :)
lawa picture !!

haslida bakri said...

bestnya :)
lawa picture !!

Aliff Haikal said...

fina ke tu ? sumpah tak lawa sekarang . jujur .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...