Followers

Friday, February 3, 2012

Tamat Riwayat Blog Lelaki Geek



Assalamualaikum...

erkkk tensionn!! nak tutup blog huk huk huk....

labtop tak boleh bukak disebab kan masalah yang tak dapat dielakan!! 
"nangiss tepi almari"

buat masa 2,3,hari ini aku tak dapat nak update blog,dan serta entry2 yang menarik,disamping itu aku tengah ketandusan idea harap maklum!!..

mak aii.....
tak ada masa aku nak tutup blog,nanti korang suka la kan aku tak update blog?erkk
wakil melaka ni jangan nak main2..


nantikan entry akan datang menampilkan gambar lebih banyak...
nanti tu,ntah bila aku nak update kan labtop tak lei bukak erkk..........

frusst nak terjun longkang....

13 comments:

hawiz said...

ceh..ingt ape td..hehe...nnti elok r lappy tuh..p nangis puas2 lu keh...hihi

Rtp Farra Arisha said...

title post mengempakkan suasana. eeehehehe wish you can grab back the mood.

zizidiazora said...

wat pe nangis tepi almari...masuk jeler terus dalam almari tu sambil menangis puas2...

nak tutup blog konon...nak kene sepak?

Nalisa Syahira said...

eceh tajuk nak gempak je , haha

gHadiskeCik said...

huhuk..sedihnyer..mesti sunyi 2,3 ary ni..:'(

Fiq Fikri said...

hawiz:ahahah bila la kn nk elok ahahah nangis darah

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha :eheh guraw sahaja huhuhu thankss farra :D

Fiq Fikri said...

zizidiazora :hamboii abg zizi kasar nampak ahahaha tak tutup la abg zizi punye pasal blog xde tutup:D

Fiq Fikri said...

Nalisa Syahira :awak mesti lah ahahah

Fiq Fikri said...

gHadiskeCik:kan sunyi je ermm nangiss je ahahah :D

Syafiq Ahadin said...

sabo je lah ko fiq...

Blogger bernama Zam ! said...

saspen je lebih . huh ! p la sobbing tepi katil pulokkk

therylisa nurul ain said...

sabar ye awak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...