Followers

Tuesday, February 21, 2012

Toturial REMOVE Facebook Timeline Yang Agak Serabut,Katanye.....




Assalamualaikum...

baik la kanak2 hari ni aku update dengan pantass ....

ok ada yang merungut pasal facebook timeline yang agak serabut,dan ada yang suka dengan facebook timeline plak kan!!..

dan pada hari ni aku nak kongsi sikit cara2 nak remove FB timeline yang semak samun bagi aku...erkk...

Just Click REMOVE 


Dan akan keluar la sejibik macam ni....so lepass tu..bagi pengguna Chrome,click simbol


chrome tu ye....lepas tu refresshh

ok siap....

p/s aku punya jadi faceb0ok normal balik,Tapi Aku jelah Boleh Nampak FB lama,kalau korang Tak Nak Serabut sila la buat untuk diri sendiri...syabass buat Fiq Fikri..

19 comments:

eszyamin said...

bnda ni menipu saja..dekat kita saja kita nmpak cm dah kembali pada yg lama..tapi rakan2 lain masih lg nmpak timeline...

Fiq Fikri said...

ahahhaahah kan,!kalau rasa dkt kite xnk serabut boleh la buat

Rtp Farra Arisha said...

oops tapi kenapa your FB masih on the TL? ihh this is so annoying! how to get back the normal FB cover? emm...

Fiq Fikri said...

faraa :ahhahaha hanya fiq je yang boleh nmpk FB lama,kalau fara nk nmpk,kene buat dulu

Muhamad Azam said...

nice entry

Nyamuk Terbang said...

nsb bek xguna timeline..hehe

♥ MS ♥ said...

dia je boleh nampak! kami ni? HAHAHA.

♥ MS ♥ said...

dia je boleh nampak! kami ni? HAHAHA.

NABIL said...

oh my Allah ! terima kasih sesangat Fiq. rasa mata ni dahh tak juling dan tak kero lepas tukar. haha Alhamdulillah :')

ZWAN SABRI said...

naseb bek aku x penah tukaq ke timeline.. :P

Fiq Fikri said...

Muhamad Azam:thanksss :D

Fiq Fikri said...

Nyamuk Terbang :ahahha kan menyesal gitu

Fiq Fikri said...

♥ MS ♥ :ahahhaha i jelaa huhu kamu kene la buat ehehhe

Fiq Fikri said...

NABIL :acehhhh yeahhhh thankss :D

Fiq Fikri said...

ZWAN SABRI:ahahahah kan :D

zizidiazora said...

tak penah tukar pun kpd timeline. dari dulu masih guna fb format lama untuk selama-lamanya hehe....

erol erwan said...

haha... dah bole :)
thx abg macho

myra yusreena said...

waaa hensem nyeee..*cairrr*

haha eh tawu xpe..sebab try tgk gune fb adek, heh same je, dye just kaburkn pandangan kite je kn..siod betol..haha

Edy Fee said...

cuba bagi tutorial buang FB dr internet lak/hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...