Followers

Tuesday, March 6, 2012

Black Widow & Superman



Assalamualaikum...

Ah cak cak cak...Tajuk kali ni ala2 marvel gitu kan....

yang sorang black widow dan lagi sorang superman..."katannye la kan"

kali ni photoshoot bersama fina Af9,sebenanye aku tak tahu dia nak buat apa sama gambar ni semua..

mungkin untuk portfolio dia atau untuk album terbaru dia acehh...erkkk

macam biasa photographer dia adalah Amir Naufal Photography

Location: Melaka la kan...

Shoot1

nak di ikutkan fina nak kan 3orang model lelaki..

last minit hari tu dia tak jadi nak guna 3 orang model lelaki...
dan dia hanya nak sorang sahaja,iaitu aku la jejaka tersebut....superman kata kan..

Shoot2

rasa puas hati tak kalau tengok gambar ni??complain sikit....plzz..


Shoot3

memang terbaik la,black widow sangat ...

Shoot4

Shoot5

Shoot6

 Shoot7

Shoot8


 apa macam ok tak gambar kali ni?kalau rasa okey dan berpuas hati..boleh la guna perkhidmatan amir naufal photography..dijamin HALAL...


p/s Thanks kepada yang menjaya kan photoshoot kali ini...

8 comments:

aqmalazmi said...

aku nak photoshoot juga weyy.. hahahaha

khalila ishak said...

waaaaawwww.... amir makin hari makin maju. fiq makin hari makin remy ishak. eheheee

hazanis said...

maju dan terus maju..:)

Aizat Shafiq said...

Terbaik !

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

picture best!!!!!!

luqman zakaria said...

terbaik ah!! semard~

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

cantik photo. pandai amir!!! terbaik!

zOeY zAu YaH said...

mantop kerja bkl suamiku hahahah...tp nju pokcik cam x msuk je..ke kent mmg
pakai camtu? haha gaya model anda sgt mables ok..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...