Followers

Monday, March 5, 2012

Hadiah Untuk B'day Boy_Lelaki Geek





Assalamualaikum..

happy bday to me....yahoo dapt hadiah cokelat dan perfume dari seseorang yang sangat misteri..
perlu ke aku sebut nama berliau?

dah nama pun misteri nama pun mesti la misteri nusantara,erkk

sebab yang bagi cokelat pun misteri lerr.komen blog ala2 misteri gitu tiada gambar...


yang ni semua hadiah dari jejaka misteri yang bernama ziziedora..thankss abg zizi..
suka cokelat yang gold tu!! 

rasa macam nak gol je makan sedap gilak..


dan 
hadiah ni pulak datangnye dari faradiela mokhtar terharu!! best dapat hadiah dari farah...

thanks faradiela..tahu2 je badan kita ni busuk!! dia bagi kita perfume sama deodran kan??


hadiah dari amir naufal???


Soul Garden Okeeyy...Tahu2 Aje AKu Suka Makan..Thanks Amir Naufal...
gambar tiada...sebok aje makan...:D



p/s Thanks lagi sekali yang mana sudi wishh bday boy kita ye hamboii manja gitu :D

20 comments:

Aliff Haikal said...

best what jadi tua . dapat banyak hadiah . :3

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

Untunglaaa selalu.jumpa abg zizi..

zizidiazora said...

memang la sedap yg gold tu sbb buat daripada emas..hahaha.....

Selamat menempuh alam dewasa...
dh besau anak mak yek.....

luqman zakaria said...

wah!! bestnye!!! cokelat tuh best T__T bengkak mate tgk..T__T. ferrero satu!!hehe~

Umar said...

best! coklat!!! ;)

Ms Bery said...

wah bestnyer..
untung la dapat adiah best2.. :)

laskar pelangi said...

banyaknya dapat coklat :)

mohd041011 said...

Wah untung ada orang ingat tarikh lahir bagi hadiah pulak tu.
Apa pun deodaran tu satu motif haha _+_+_

Korean Style Online said...

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean fashion have a nice day...

ed shokolath said...

happy belated birthday.. ngeeee... ;)
besh dpt makan cokolat

Fiq Fikri said...

Aliff Haikal:ahahahha tua dah aku ni hadiah xyah dh ahaha

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) :mmg la untung hri2 dpt hadiah ahahah

Fiq Fikri said...

zizidiazora :thanks abg zizi huhuhuh :D

Fiq Fikri said...

luqman zakaria:smpai bengkak mata ye ahahank mintak tuan yg bg tu huhu

Fiq Fikri said...

Umar:huhuh mmg best!!

Fiq Fikri said...

Ms Bery:huhuh naseb baik la ad org nk bg hadiah best huhu

Fiq Fikri said...

laskar pelangi:huhuhu byk kn ehhehe sedap plak tu ehhe

Fiq Fikri said...

mohd041011:ahahaha kan !! deodran buat kn kita tanda tanya ahaha

Fiq Fikri said...

Korean Style Online :insyallahh akan disinggah ok :D

Fiq Fikri said...

ed shokolath:huhuh mmg best pun sodap rasa nk lagi je ahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...