Followers

Thursday, March 8, 2012

Header Lelaki Geek Yang Terkini



Assalamualaikum..

Header bday boy...

yang terbaru dan yang terkini lebih hangat dari biasa...






P/s kalau aku nak buka harga buat header ada tak yang nak order...just asking..ahaha erkk

31 comments:

LYNN said...

wah,,cantiklah,,mcm mne nak wat header mcm ni eak??gune software jnis ape eak??

Emma Eema said...

hahahhaha brape nak start bukak harga ???

~AmyLiana86~ said...

comel..transparent header..

zizidiazora said...

Header baru Lelaki Geek? ok lulus....
Hai fiq, nk bisnes headeer plak?

Fiq Fikri said...

LYNN:kalau nk buat guna Photoshop je ehhehe

Fiq Fikri said...

Emma Eema:ehheh kalau ramai nak fiq bg thu harga berapa eheh

Fiq Fikri said...

~AmyLiana86~ :thankss awkk :D

Fiq Fikri said...

zizidiazora:ahahha yeahh lulus ahaha yela,nk buat bisnes plak..ahahahah

Nuar El-Ummar said...

wuhuu.. terbaek r fiq! i loike yg header baru ni.. cpt tukar!! yg lme tu mcm zmn tok kadok je...ahahaha.. (just kidding) aku bgi mrkh 9/10.. ececeh~ :D leh da bukak bisnes ni..(lps ni neo studio ne kemas kedai ah gini) :p

Rtp Farra Arisha said...

me likey this one. :) berapa harga satu header?

Silent Thinker said...

cantik!!
buatkan kite header..
=)

intanurulfateha said...

nak pree bole? alaa bole laaaaaaa :p

Z.I Zam Ijam said...

lumrah HOTSETAP mmg macam ni . sering bertukar header . -,-

Umar said...

Lelaki geek dengan guitar!! GuitarGeek! ;p

luqman zakaria said...

cantek ah header! cool lorh~ bukak la harga...mesti ade yg tempah nyer~

Azuree said...

cantik :)

Megat Najmuddin said...

header ni cantik...nak satu :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

untuk babah xde ke????

Fiq Fikri said...

Nuar El-Ummar :ahhaha aboiii ko aku thu mmg mcm zaman taok kodok punye headerr yg dulu ahhahaha

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha:ehheh thankss farra ingt nk jual standard rm10 :D

Fiq Fikri said...

Silent Thinker:thankss awak huhu boleh sediakn rm10 ehhehe :P

Fiq Fikri said...

intanurulfateha:ahahhaha ngekk :P

Fiq Fikri said...

Z.I Zam Ijam:haisshh ahahahah,mesti la kene tukar yg dulu mcm kuno je ahhaha

Fiq Fikri said...

Umar:ahahha yeahhhh betul2

Fiq Fikri said...

luqman zakaria :ehhe thanks bro,tu la igt nk bukk takut xde org nk order je ahaha

Fiq Fikri said...

Azuree :thanks awak :D

Fiq Fikri said...

Megat Najmuddin:thankss megat header biasa je ehhehe

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A):wahh untuk baba ad nnt aku buat kn huhuhu

Puan Besar Shag Yahaya said...

Nice header baru lu. Hihi ;)

ZWAN SABRI said...

Aku salah seorang yg akan order.. HAHA

Fahmi Piruz said...

wahh..lawa gilaa kot header blog nyaa..buatkan dongg!!! bayar nihh! hahah :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...