Followers

Wednesday, March 21, 2012

Kek Secret Recipe Semua Free!!! Di Sini...




Assalamualaikum...

hidup nyawa korang kalau dengar free kan??
erkk xde maknye nak bagi free...


kalau nak free pun.
aku mampu bagi sebuah gambar yang dihiasi oleh pelbagai kek secret recipe mau?


Secret Recipe?,sapa yang tak pernah makan lagi,harus try


percaya atau tidak,kek dari secret recipe ni ramai yang suka makan,aku tak tahu kenapa?
kenapa ye?sedap ke?


harga pun sodap...


aku pun suka makan,lagi2 Pecan Butterscotch,kalau makan pun sebulan sekali agaknye,
ntah2 setahun sekali pun tak pernah...erk...

My FAV!!my fav!!
Pecan Butterscotch

Chocolate Banana


 Black Forest
Choco Mud Cake

 Chocolate Chip Walnut


 Chocolate Indulgence
 Moist Chocolate Cake

Tiramisu

Lelaki Atau Perempuan Yang Kerap Makan Kek Secret Recipe??


Kek Pilihan Untuk Wanita?


Kek Pilihan Untuk Lelaki?


Owhhh Solan Meraban,baik la selamat menjamu selera dengan kek aku buat ni...
pastinye aku buat semuanye sodap2...erk...

21 comments:

luqman zakaria said...

kenape New York Cheese xde dalam senarai??? arghhhhhhh~~lalala~

AmirahSM said...

sedapnyeeeee, mengidam...

Pezol Stylez said...

sedap2

Edy Fee said...

meleleh smp ke lantai air liur aku

zizidiazora said...

fiq ni masa org tngh lapar lak tunjuk kek. ishhh rasa nk g makan kek lak skng ni maklum la dh lama xsinggah kat secret recipe tu..

faizal mohd said...

sememangnya aku sangat mengidam nak makan kek! :)

Rtp Farra Arisha said...

aaa, sedapnya! fiq TOLONG belanja arisha boleh wkwkwkwwk

Cik Eka said...

kite suka carrot cake.. nyumm

Puan Besar Shag Yahaya said...

Okay. Esok kena sebat blueberry cheese seketul ! Bil nanti sampai kat rumah lu, der ;)

Fiq Fikri said...

luqman zakaria:ahahahah sory sila buat pilihan yg lain ahhaha :D

Fiq Fikri said...

AmirahSM :huhu mengindam cehh ;) mkn la nnt ye

Fiq Fikri said...

Pezol Stylez :kan!! huhuhu

Fiq Fikri said...

Edy FeeLwahh smpi m tu apa lagiamik blik air liur tu ehhehe :D

Fiq Fikri said...

zizidiazora :hahahah elehh g la mkn,,,huhuhu asyik mkn kek buatan sendiri je :P

Fiq Fikri said...

faizal mohd :huhu esok pergi kedai kek yg berdekatan huhuh

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha :huhu boleh2 arisha byr fiq belajew huhu

Fiq Fikri said...

Cik Eka:huhhuhuhu ;)

Fiq Fikri said...

Puan Besar Shag Yahaya :aiyooooo saya plk kene byr ahaha abisss la.tukar alamat cm ni :P

misz sheyla said...

biasa kalau g situ mkn choc indulgence...xpun mkn choc indulgence...tapi kalau dah bosan tu mesti makan choc indulgence.... kalau g ngan kengkawan makan choc indulgence...beli kek birthday sape2 kena ade kelainan sikit..mesti pilih choc indulgence ... T___T suke choc indulgence aje...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

fiq, i nak yg atas sekali tu, pecan butterscotch, BELANJAAAAAAAAA!!!! haha

mmz said...

omakaihh..ingt kn real pnye free daa~ hahaa.. ofcoz lah indulgen! =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...