Followers

Wednesday, March 28, 2012

Lelaki Geek Pilihan InTrend Edisi April 2012



Assalamualaikum...


Alhamdulillah....Alhamdulillah...Alhamdulillah.....

Akhirnye,blog lelaki geek berada di ruangan klik dan blog untuk majalah intrend wauuu terharunye rasa acehh... erkkk..

Thanks kepada Aura Kasih,orang 1st bagi tahu kemunculan blog aku dalam intrend..


Ya allah,saat2 yang aku tunggu telah pun tiba...
Tak sangka gilak! Gilak! Yang blog aku telah telah terpilih menjadi blog pilihan intrend
Pada bulan April..






P/s Thanksss INTREND kerana sudi pilih blog Lelaki Geek dan thanksss juga kepada mereka2 yang sudi view blog lelaki geek yang hapak ni yee....erkk,jangan lupa dapatkan majalah intrend bulan april punye...beli jangan tak beli....

37 comments:

Umar Kadir said...

Tahniah lelaki geek!!

Noura Nuriman said...

uwaaaaaa..... popular dah lelaki geek

Amir Naufal said...

Tahnie my dear friend..bagga dgn ko..huhu..suka semua gambar ak ada di situ..:D
yg paling best..YUYU ZULAIKHA kecik je..ko pilihan lagi..so blog kt the best la..huhu

Pojiepooh Abdullah said...

untunglaa
untunglaa
hapak katanya nak jer aku bagi penyepak!

khalila ishak said...

wawaaahhh... kagum kagummm... x lame lagi bleh gnti remy ishak. heheh

NIZAM said...

pergh! pilihan kami tu. :))

[k]o{q}i[n] said...

pergghhh... retiss

Fiq Fikri said...

Umar:welcome bro huhhuh :D

Fiq Fikri said...

syiqah shahar :ahaha mana ad la :P

Fiq Fikri said...

Amir Naufal:yela gbr ko je bkn muka ko ad pun ahahhaha :P

Fiq Fikri said...

Pojiepooh Abdullah:ahahaha yela hapk je rasa ahah :P

Fiq Fikri said...

khalila ishak:ahahahah thanks khalila ek jgn2 malun :P

Fiq Fikri said...

NIZAM :ehehe rejeki bro huhuh :D

Fiq Fikri said...

[k]o{q}i[n]:ahahahahha mana ada la huhu :P

Anonymous said...

finally slh seorang dari kita msuk gak..dn x tahan tu dok ats yuyu...erkkkkkk......ahahhaha

Luqman Zakaria said...

tahniah! huhu :)

fatinlea said...

congratz! :D

ZWAN SABRI said...

Sumpah aku tersangatlah jeles..
btw, Congrats! :)

Syafiq Ahadin said...

ko tak mensi nama aku. ehehe!

weh! thanks bagitau!! aku pun nak beli esok. atau lusa. hehe!

thanks!


thanks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tapi blog aku di pinggiran cume... hehe!

Miss Butterfly said...

congratz ! :)

Ms Bery said...

wah tahniah..
Untung la masuk majalah. Gelemer u alls.. :D

Huda Sindarela said...

wahhh...skang dh boleh view lelaki geek kat mane2 dh. kt blog kt magazine..huhu..congrate ya ;)

Unknown said...

t aq beli ...jgn isau Fiq ..aq beli...

Unknown said...

tahniah Fiq ...

! Arjunakirana ! said...

Alhamdulillah... good job... aku nak tukar la blog... nak tukar nama LELAKI GERIK huahuahuah... :p

! Arjunakirana ! said...

Alhamdulillah... good job... aku nak tukar la blog... nak tukar nama LELAKI GERIK huahuahuah... :p

Unknown said...

retis sgt lah...tahniah

Anisa Anuar said...

terbaik la... masuk intrend tu

vendoline said...

TAHNIAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
makin bertambah femes sekelip mata.hehehe
framekan majalah

Unknown said...

wowww...pokcik...makin hebat dialam maya ni...tetibe teringt ms zaman memule kenal...

Rtp Farra Arisha said...

hehe tahniah fiq. semoga terus sukses dalam blogging. you become glamorous blogger day by day weee.

TSYA'Z (~_^) said...

congratez... :))

zizidiazora said...

tahniah bro atas penghormatan ini. aiyokkk.... artis terhangat dipasaran masuk majalah. intrend lagi... tengok gambar tu teringat kes fiq tidur atas padang kt DP tu. snggup ramai2 berembun di tgh2 padang hahahaha....

Ieqahgajah said...

wahhhhh untunglaaa retisss :)

mmz said...

whooaaa..!! best gilak weyh..!

profmie said...

pehh..congrate....

Unknown said...

tahniah ...memang best tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...