Followers

Tuesday, March 13, 2012

Macam Ahmad Jais Tak??



Assalamualaikum...

Macam Ahmad jais apa bendaa!!ahmad tu nama bapak aku jaiss tu bukan yee...
harap maklum...

ah tiap2 minggu ada ja aku nak kongsi gambar kan!! mesti yang tengok
tak tahu nak komen apa,

ada yang sampai muntah hijau berdarah lagi..ye la  siapa la diriku ini......

Shoot1

tempoh hari,aku di offer oleh seorang pelajar dari UNITI untuk
menjadi talent program..

OUTING 1 DESTINASI |1 GAMBAR |SEJUTA CERITA


Tema : Klasik 60an

Talent :Afidah Bee & Fiq Fikri

Lokasi :Bandar Melaka



Shoot2

Suasana yang agak panass dan best....
sebab photographer2 yang shoot time tu pun semua girl2 kecuali amir naufal

Thank jugak kepada Team Ruby NoahPhotographer

Shoot3

Shoot4

Shoot5

Shoot6

Shoot7

Yeahh ni dia model wanita baru,selalu faradiela mokhtar je kan ...kali ni
bersama Afidah Bee,

yang cantik cemek molekk.adoii ai..

Shoot8


P/s Klasik 60an nak tengok lagi gambar??singgah page Amir Naufal Photography dan tak lupa juga singgah di Page Lelaki Geek yang penuh infomasi masa kini ahahahah erkkk...bye..

7 comments:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Gambar last tu macam cantik. Kat mana tah Melaka tu. Besar jugak :D

MawardiYunus said...

terasa kembali ke zaman dulu

zizidiazora said...

santai2 baba nyonya di negeri melake. hehehe....

luqman zakaria said...

katne nih!! cantek view~

fariha said...

kelasss ko jahhh!!!

Rtp Farra Arisha said...

WOW! THIS IS SUPERAWESOME, FIQ!!! :)

ayie said...

ahmad nawab pon bole

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...