Followers

Friday, March 2, 2012

Serius Best! Tak Tipu...


Assalamualaikum...


Serius best dan aku tak tipu dorang memang terbaik nyanyi lagu mr saxobeat...


lagu ni dorang duet macam ada satu power buat aku minat gilak2 dekat dorang.
dan lagu dorang bawa..




aku ad jugak baca komen dekat youtube ada yang kutuk,ada yang puji
haisshh...macam2 perangai ada kan!...


walaupun aku tak kenal sangat dorang ni,lagu yang dibawa jadi best..dengan suara yang tidak kurang hebatnye la kan!...


19 comments:

Umar said...

yep! mmg best! baru je tgk video ni semalam

Nyamuk Terbang said...

best kot

K O R I E said...

be mine -tasha pun best jugak

fariha said...

fik! tasha tu my senior. syed plak satu batch. tapi lain2 kos. hehehe. hari2 jumpe dorang. ngee..

saradieyba said...

syed shamim..dye same bday ngan sy..dan wish kat sy ari tu..hehehe *tibe2 bangga

ZWAN SABRI said...

Tawu xpa.. lagu saxobeat yang depa tukaq ke versi depa sendiri tu mmg best gila syok je dengaq.. tp pendek sangat la lagu tu.. x puas.. HUHU

zizidiazora said...

yup2..memang best. sebenarnya abg dh lama ikut perkembangan dorang ni and dh lama jadi friendlist syed shamim. tiap2 mlm kot duk chat ngan dia. hahaha.....

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

amboiii abg zizi..ramai kenalan dh laa ni...untunglaa..

luqman zakaria said...

memang best pon! tapi byk lagi yg best..macam lagu be mine~ put the blame on me!! syok maa~hehe

Fiq Fikri said...

Umar: kan video ni dh lama ko bru tgok smlm hhehehe :P

Fiq Fikri said...

Nyamuk Terbang:kan!!

Fiq Fikri said...

K O R I E:yg tu pun boleh tahan suaara pun best :D

Fiq Fikri said...

fariha:wahhh nnt kim salam sama dia ok berkenan ahahha :P

Fiq Fikri said...

saradieyba:ahahha wahhh untung la bday sama artiss :P

Fiq Fikri said...

ZWAN SABRI :ah tula pasal lagu die pendek sgt,ingt full

Fiq Fikri said...

zizidiazora:ahahha kn abg zizi mmg dh lama kwn budak tu..hamboii kwn artiss lagi ahahha

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) :abg zizi kan pmoussss :P

Fiq Fikri said...

luqman zakaria:aku rasa dia kene buat byk2 bru la syokk :D

maya diana said...

yups...best...xde laju sgt mcm singer asal dia...kalo ada entry best2 leh post sini tau http://rakanblog.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...