Followers

Wednesday, March 21, 2012

Syed Shamim Digilai Gadis2 Malaysia




Assalamualaikum..


SYed Shamim Sapa yang tak kenal berliaun kan!!..
dulu shamim ni ada bawa kan lagu bengang yang dinyanyikan oleh akim af7


dan kali ni shamim menyanyikan lagu i stalk your profile...wauu!!!...
best suara dia kali ni...4bintang


yang lagu akim dulu kureng sikit,sebab berliau tak sehat kan?


apa2 pun jum layan lagu ni best wokk!!...
suara pun boleh tahan,kalau gadis2 dengar ni mesti cair...."gatal leteeww"




P/s teruskan usaha anda,dalam bidang yang disukai oleh anda acehh...,boleh pergi jauh budak ni hope
berjaya dimasa akan datang...

9 comments:

zizidiazora said...

best lagi suara dia nyanyi lagu mr. sexobeat dgn Tasya Manshahar.

Apapun buat mr syedxobeat tu thanks for the last night msg. Fiq ko jgn jelous k...

Anna Aziz said...

he's awesome :)

Umar said...

wow. ada masa depan dalam bidang nyanyian ni

Edy Fee said...

ko buat kan satu lagu tuk dia...kompom letup3....

mmg terbaiikkkkkkkkkkkk header !

amier_fekhry said...

haha... bkal cikgu muzik ni...

luqman zakaria said...

halamak! apsal la xleh nak tgk vid nih!! tenet siput..anyway! die nih memang berbakat~hoho~ pernah dengar die nynyi ngn tasha tuh je!!

Anak Munsyi said...

i like budak tuu kahkah. also your blog :)

c'axoera ヅ said...

hrmmm JUP! xgiler pun heheeh

Jee Remaja said...

lgu brutal ada x'bro,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...