Followers

Sunday, March 11, 2012

Thanks NUFFNANG




Assalamualaikum..


Alhamdulillah,
Thanks Nuffnang kerana sudi Beri aku sedikit wang saku untuk bulan ini...


ahh macam beribu je aku dapatkan..


cuba bayangkan aku dapat beribu2 dari nuffang?????
aku nak simpan dalam tabung,simpan untuk hari susah nanti acehh.......


apa2 pun thanks nuffnang...


ni 1st time aku dapat bayaran dari nuffanang..teruja gila monyett aku..erkk






p/s Hope lepas ni dimurahkan rezeki lagi amin....

26 comments:

myravea said...

Congrats :)

aslann as said...

bolehlah blanje kite..ahakk.. ;)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Alhamdulillah tahniah :D

sherotpetot said...

waa.. nak gakkk. huhu

intanurulfateha said...

alaa cek kite x smpai lagik pun ;(

kechixx said...

waaahhh...seronoknyaa...teringin gak nak..hehe;)

Aku By Pojie said...

Untungla.. moga murah rezeki bro dgn nuff

ZWAN SABRI said...

Cek dh dapat, so apa lagi weyh, blanja la aku.. HAHA

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

gud job pokcik....bile laa lg turn ni haaa...

Shazney Shamsuddin said...

wahhhh banyak giler..
nak la sikit..hehehe

Syafiq Ahadin said...

aku tengah tunggu cek pertama!!!

Miss uCu said...

thniah..nak jugak..dah rgster nuffnang..p mcm ner dptkn BE n income dr dia? share sikit cerita nya mcm ner:)

Fiq Fikri said...

myravea:Thanks :D

Fiq Fikri said...

Puan Besar Shag Yahaya :hehe thankss awak :D

Fiq Fikri said...

sherotpetot :eheh mintak nuffnang :D

Fiq Fikri said...

intanurulfateha:tak lama lagi smpai la tu jgn risau hehehe

Fiq Fikri said...

kechixx :eheheh kan sonok je dpt :D

Fiq Fikri said...

Aku By Pojie:amin doa2 kn slalu dimurah kn rejeki ok eheh

Fiq Fikri said...

ZWAN SABRI:ahhah ko igt berjuta aku dpt ahaha aku dpt cukup untuk beli spender je :D

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A:insyallahh kau tak lama lagi tu huhuh..dulu kn dh dpt ehhe

Fiq Fikri said...

Shazney Shamsuddin:ahahha byk ke?ahahha

Fiq Fikri said...

Syafiq Ahadin:wahh ko pun dpt gak huhu tahniah syafiq :D

Fiq Fikri said...

Miss uCu:ehhe nk coter pjg la awak..ucu kene try google mesti ada :D

luqman zakaria said...

congratulation!!~ tak pernah receive any cheque~ T__T huwaa~

Merryn said...

Congrats! More to come! :D

hazanis said...

tahniah..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...