Followers

Friday, April 20, 2012

Ada Apa Sama Lagu What Make You Beautiful??




Assalamualaikum....

3 hari babe tak update blog,hari ni aku berpeluang nak update blog erkk
dapat jugak luangkan masa bersama blog tersayang....

jadi?
ada apa sama lagu What Make You Beautiful??apa kene mengena sama aku??

sapa pandai boleh la main teka2 kalau betul bagi kisss sekali~
"kiss di tangan sahaja"


ramai suka lagu ni,aku pun suka lagu ni...jadi paham kan lirik2 lagu tersebut...
anda bisa mendapat jawapan nya....

15 comments:

Zamri A. said...

laa, baru nak wat post pasal lagu ni. hehe.
*seriously,lagu ni mmg best! =)

Edy Fee said...

duk layan lagu ni je dlm bulan ni.hahahaha
layan

schaze zainn said...

kalo bukak fly.fm lagu ni je asyik di putarkan :)

ANISA said...

tersangat2 suka lagu ni...

ell lina said...

ok..meh sy teka apa kena mengena lirik lagu tu ngan kamu..=)
first, lagu tu ada kata "the way that u flip ur hair gets me overwhelmed" kan?
so sy rasa pompuan yg kamu suka tu freehair kot..ahhaha..main teka2 je ek..jgn mare ye..=p

Puan Besar Shag Yahaya said...

Bosan dah layan lagu ni. Malaysia selalu lambat release lagu orang luar. Kat negara dorang boleh kata lagu ni dah basi >.<"

Fiq Fikri said...

Zamri A:yuppp bru nk buat ad sebb huhuhu..mmg best la

Fiq Fikri said...

Edy Fee:huhuh hmaboiii s,mgt lagi kn dgr lagu ni

Fiq Fikri said...

schaze zainn:skung lagu ni mmg tgh pamousss kot eheheh

Fiq Fikri said...

ANISA :kan kan kan hhuhu

Fiq Fikri said...

ell lina:urrmmmmm u tgu next entry i ok huhuh xsbr nk bg tgok dkt org :P

Fiq Fikri said...

Puan Besar Shag Yahaya:ahha basi tak basi...:P

zOeY zAu YaH said...

layannnn....haha

ZWAN SABRI said...

sumoah best lagu nii.. mesti ada something yang relate lagu ni ngan hang nii.. HAHA

ell lina said...

mane next entri nye??xda pn pasal pompuan tu??ehheh..yg ada pasal baju pengantin je..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...