Followers

Friday, April 13, 2012

Battleship 4 Bintang




Assalamualaikum...

tempoh hari,aku and the geng serbu panggung wayang untuk menonton
movie the BattleShip,memang padat gilakk!! jam 3pm full house,

terpaksa tonton jam 6pm punya,semangat lagi pergi tunggu...

yang penting Rihana ada berlakon dalam tu,bagi aku dia paling menyerlah dalam citer tu
sebab apa?pikir la sendiri dan pergi tonton erk....

Sory picture untuk cover ni aku main amik je,dalam keadaan terpaksa~

Kenapa Harus Tonton?

--> Permulaan cerita ada banyak cakap,tapi masih lagi ok puas hati jugak

--> Ada jugak lawak2 spontan

--> Aksi yang agak mendebarkan perhh...perang kot!! sapa tak suka tengok

--> Ada Part yang sweet2 gitu

--> yang paling penting dab special movie ni memang terbaik,sebab marin kot,selalu kita tengok perang2 sama robot atau alien semua dekat darat je kan,

kali ni kita dapat tengok peperangan dekat laut plak...

--> Ending pun best,tak mengecewakan penonton

--> 4 Bintang aku bagi,Hamikk Kau!....




9 comments:

emma dangdut said...

saya pun update story battleship!!
http://dangdutmaniac.blogspot.com/

hazanis said...

baru jer tgk cite nie semalam....memang best la....huhu

Edy Fee said...

kaki wayang betul..untung la.hehehhe
byk betul masa tengok movie yer

Fiq Fikri said...

emma dangdut :kita mmg serupa ahahah

Fiq Fikri said...

hazanis:kan mmg best tak rugi kalau pi tgok

Fiq Fikri said...

Edy Fee:ahahah tgok citer yg best je,yg tak best xyh tgok..huhuhbeli cd

Syafiq Ahadin said...

lama aku tak komen. sory laa bro, exam week. hehe!

btw, aku pun dah tengok semalam. huhu! untunglaah dah habis exam. hehe!

pasni nak nengok the avengers pula!!!

Pezol Stylez said...

sama je 4 bintang aku bagik!!

mmz said...

sokong, mmg best! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...