Followers

Sunday, April 8, 2012

Dalam LIF Pun Jadikan?




Assalamualaikum...

Entry hari ni berkenaan dengan entry sebelum ni yang bertajuk Wordless Friday Level 25..

ada yang tak singgah dan baca lagi entry tersebut,
jadi moh la kita singgah sekejap nak tahu lebih lanjut tentang entry yang bertajuk Level 25 tersebut erkkk...

"baik la jadi jangan nak bebel lelebih nanti orang menci plak nak buka blog kita"

tempoh hari aku ada road tour dekat Kuala Lumpur Isnin-Sabtu,"kau mampu"

sebenarnya just suka2 je nak datang melepak sebab lama tak pergi meronggeng dekat KL tu...
rasa rindu plak nak gegar KLCC erkk..

baik la baik la..kak timah teruskan dengan apa yang nak kak timah persembahkan
Photoshoot di level 25,tinggi bukan??

Location: PV 12
Time: 1.00 a.m

Shoot1

Shoot2

Shoot3

Shoot4
Sory Ada something wrong sikit dekat gambar ni...


semua orang sudah tidur,apa lagi aku sama si amir naufal photography jalan kan tugass
main2 liff erkkk...jadi hantu lif pagi2 buta huhu...

tiada siapa yang tahu,kecuali camera dalam lif tu yang sedang memerhatikan permainan kita orang..riang ria rasanye...

maaf gambar kali ni tak banyak insyallah ada lagi saya akan masuk dalam Fb ye adik2 sayangku erkk...



P/s Harap Puas Hati dengan Entry Kali ni :D

12 comments:

Amely Afandi said...

berapa lama berpanas dlm lif tu ?! hahaha

Izzah Ab Aziz said...

love your art works, w'pun dalam lif..tapi it's okay berbanding yg dalam toilet. hehehe.

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

Gud job pokcik...pas ni cb laaa dlm kolam plk...hehehe...

*pic kreatip...

zizidiazora said...

shoot masa terjun ke bawah dari tingkat 25 tu best gak...bila nk buat hahaha...

R3!y_HaHnZzz said...

suke num 4

mie said...

ooo
model rupanya...

luqman zakaria said...

1.00 am??? T__T ..gigihnya~ hehhe~
anyway, nice photos~

HEIRIZALIEYANA said...

nice pic ...

Zayani said...

ok la tu. photographer kan kene kreatif :)
*first time singgah sini*

MawardiYunus said...

gigih tu bro

kaAka said...

dlm lif pun jadi..2 la nmanya kreatif..
btw..nice photo..

Edy Fee said...

mcm bese..TERBAIK!!! kat mana pon boleh janji cun

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...