Followers

Wednesday, April 25, 2012

Dia Bukan Bini Aku



Assalamualaikum...


ini la dia hasil dari entry semalam yang bertajuk Siapa Bakal Isteri Saya Yang Ke 2?
jadi dia bukan la isteri aku..


mesti semua sudah tahu kan?dan ada yang tak tahu lagi....

ini hanya la photoshoot model wedding..tiada nak kahwin betul2nye..erkk


berlangsung di 2 lokasi di Melaka,padang gofl,dan pantai puteri
jadi hari ni aku just masuk yang dekat pantai puteri dulu....


yang selebihnya akan di masuk kan kemudian,tunggu next entry...


Shoot1

Shoot2

 Shoot3
Shoot4

Shoot5

Shoot6

Shoot7

Shoot8

Shoot9

Shoot10

Shoot11


Photographer : Amir Naufal Photography
Butik : Adie Andaman
Mua : Adie
Talent Shila Isham & Fiq Fikri

7 comments:

zizidiazora said...

ala fiq...kalu jadi pun apa salahnyerrrrr........

Izzah Ab Aziz said...

dah macam pengantin betul.
tahniah ! haha

Huda Sindarela said...

shoot 6, 8 & 10..suwwiitt nak mati.hihi..fiq hebat! ;p

Tieah Madian said...

Semoga jodoh nanti cepat gak.. Hahaha.. So, boleh photoshoot betul2 utk wedding.. Ngee :)

ZWAN SABRI said...

untunglaaa... dah kawen walaupun x nikah... HAHA

~Sweet Honesty~ said...

wah segak bergaya cik abang..(^_^)

zOeY zAu YaH said...

ramainya isteri pokcik hahaha...sat yg itu,ini yg lain lak..pasnih lain lagi haha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...