Followers

Wednesday, April 25, 2012

Dia Tetap Bukan Bini Aku



Assalamualaikum....


hola..entry kali ni sambungan daripada entry semalam yee....
kalau nak tahu apa entry semalam ,meh singgah baca entry Dia Bukan Bini Aku...


hari  ini punya gambar di tiara gof melaka...


dan kalau berminat untuk menggunakan perkhidmatan photography 
boleh la pergi ke page Amir Naufal Photography...


dan boleh PM berliau tentang pakage2 yang ada untuk,di hari berbahagia anda nanti..

Shoot1

Main Cak cak Cak...konon2 macam kahwin betul leteeww..erkk

Shoot2

Shoot3

Shoot4

Shoot5

Shoot6

Shoot7

dan tak lupa jugak amir naufal photography ada jugak membuat promosi free photoshoot pre wedding,macam mana??boleh PM Amir Naufal


9 comments:

ell lina said...

haiiii..untung la jd akak tu..kte ni bsyukur sgt la kalau dpt main kawen olok2 mcm ni ngan tuan blog ni..ahahha..=.="

Cik Suriz said...

model ghupenye. :)

Norzatul Nabihah said...

nice pic..=)

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

Fiq Fikri said...

ell lina:ahahahaha meh la kwin sama saya ahahah :P

Fiq Fikri said...

Cik Suriz:wink wink wink:P

Fiq Fikri said...

Norzatul Nabihah"thankss awk :D

Fiq Fikri said...

Iena Eliena:thanksss so much :)

zizidiazora said...

kawin cerai kawin cerai kawin cerai kawin cerai kawin cerai bla..bla..bla...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...