Followers

Monday, April 16, 2012

Kini Saya Lebih Kelihatan Tua Dengan Rambut Baru



Assalamualaikum...

hari ni terpaksa update entry dengan sepantass yang mungkin...

baik2 la,semalam aku telah mencantass rambut aku dengan style rambut yang lagi baru..
"masalahnye baru ke"


 juri2 yang memberi pendapat di Facebook..
ada yang sangat kejam..hetam abis2san mengatakan plzz rotate gambar ini..

ok yang rambut aku baru gunting ni adalah style time2 sekolah dulu...erkkk....
style mat rem it,

aku kan mat rem it perlu la tukar style,yang lebih extream...kau mampu?

rambut spike,ala2 rambut yang tajam2 tu,tahu ke tak??
meh abg mahu tunjuk....


 yang ini rambut tajam itu...cicak jatuh comfirm tak mati..kalau buaya jatuh atas rambut ni
belum comfirm mati lagi....

apa2 pun fifi sukaaaa!! rambut baru ni..bangun tidur still terpacak wahhh...


18 comments:

ANISA said...

cuba try kasi cicak lalu sikit kat atas rmbut tu...hehehe...

TSYA'Z (~_^) said...

ahah... rambut dulu lg smart.. :))

TIM_Fahid said...

klau buaya jatuh tak comfirm buaya tu mati...tp takut kita yg KO...huhu!!! ok je kot rmbut ni....cm stail dak skolah

MawardiYunus said...

ya rambut dulu lagi smart

amercorner.blogspot.com said...

smart, apa nama potongan rambut ni?

zizidiazora said...

hrmmmmmmm.... jap nk fikir dulu sblum nk bagi berapa bintang hehehe.....

Z.I Zam Ijam said...

pakcik muda nampak mcm blum ada cucu kuang kuang .

Fiq Fikri said...

ANISA:pernah sekali xdpt yang dpt tahik dia je ahahha

Fiq Fikri said...

TSYA'Z (~_^):wahhhh ala2 korea kn xpe tgu rambut ni pjg :D

Fiq Fikri said...

TIM_Fahid:kan huhu thanksss :)

Fiq Fikri said...

MawardiYunus:eekkk xpelahhh skung nk rasa pendek sikit bru selesa huhuh

Fiq Fikri said...

amercorner.blogspot.com :spike kot rsanye la ahahah btw thankss :D

Fiq Fikri said...

zizidiazora:bagi 10 bintang sudah cukup la ahaha

Fiq Fikri said...

Z.I Zam Ijam :pakcik mkn jamu mak janda

Encik Shahzan said...

smart lagi rambut kau dulu.. siyes..

Edy Fee said...

tua ke....?
hurmm kemas la

luqman zakaria said...

yup2! tapi x nampk tua..nampak nmatang..cecece~haha

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

haah...semat yg ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...