Followers

Wednesday, May 30, 2012

Alhamdulillah Saya Dapat Baby Boy




Assalamualaikum....

Alhamdulillah,akhirnye dapat anak saudara baru yeahh!!!raya meriah weii.....
kali ni dapat anak lelaki,boy boy ok...

dilahirkan pada 22.05.2012 hari selasa,hari yang sangat indah...

nama Qausar
nama penuh tak tahu lagi,sebab tak sempat nak tanya,erkk....


nampaknyeee.......

saya akan bertugas sebagai baby sitter la jadinyeee...."kalau rajin"

17 comments:

Wanie Rania said...

cute cute :) (the baby not u) hahaha
btw, congrats there ^o^ !

zizidiazora said...

tahniah papa fiq. comeynye qausar...

mizzkechique said...

tahniah... beliau sgt comel!!!

lola delova said...

suci betul wajah baby yang baru lahir kan?? welcome to the world, baby.

middlename.EMO said...

aku pun dapat anak buah baru semalam...baby boy juga..mlm ni nak pi visit.

atien rashidi said...

hye baby . im your sis -_-

Fiq Fikri said...

Wanie Rania:eleh ehehhe sama la kite pun cute kikiki

Fiq Fikri said...

zizidiazora :moyang ahhaha

Fiq Fikri said...

mizzkechique:thankss ehhehe comel kn :D

Fiq Fikri said...

lola delova :hhuhuh ")

Fiq Fikri said...

middlename.EMO ":wahhhh sama la huhuhu

Fiq Fikri said...

atien rashidi :hye hye :P

En Tapi said...

as'salam.. tahniah2.. jdlah babysitter.. syiok wooo! hahaha..

SYAH'IZZAT said...

bbysitter kpop fiq fikri wey :)

MawardiYunus said...

tahniah bro. jangan dibuli plak heheheh

Zamri A. said...

comel! congrats, bertambah meriah family! :)

ZWAN SABRI said...

besaq nanti mesti Qausar ensem macam pak menakan dia.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...