Followers

Thursday, May 17, 2012

Android Tablet Pc Rm 370 Sahaja?




Assalamualaikum...

Sapa yang tak nak Tablet Pc Android??murah plak tu...

memang ramai yang tak percaya harga tablet yang aku nak jual ni sangat murah...
function dia sama macam tablet yang ada jual dekat kedai2 sekarang....

yang special untuk tablet aku jual ni,boleh call....

boleh la korang nak call makwe ke,pakwe ke....

scandal dekat banglah ke,smua bisa di atur,dengan tablet aku jual ni....

sekarang orang nak bergaya,tak payah nak tengok jenama pun tak apa..
asalkan boleh guna sudah kan...







Google Android 2.2 operating system
7 inch screen
Support Flash 10.1
256MB DDR2, 4GB Nand Flash
Supports Phone Call (2G SIM Card)
Supports external 3G internet access via USB dongle
Specification
Operating system: Google Android 2.2 OS
: 256MB DDR3
Call Phone Function: 2G Call, GSM Card 850/900/1800/1900
CPU: VIA8650 800MHz
Storage: 4GB (FAT Disc Format)
WIFI WIRELESS NET: 802.11b/g
Display: 7 inch TFT LCD screen (800x400),2 point multi screen
Support TF card (up to 32GB)
Interface: DC 9V,3.5 mm audio jack,USB,MINI USB,Micro SD card
Camera: 0.3M pixels
G-sensor: YES 
JAVA: Yes
GPS: No
Video play format:720P playing, Online Vedio, 3GP, MP4, FLV, MEPG 1/2/4, RMVB,AVI,MPG,H263,H264
Music play format: MP3,WMA,MP2,OGG,AAC,M4A,MA4,FLAC,APE etc.
Photo browse format: JEPG, PNG, GIF, BMP
3G: Support External 3G
Supports USB keyboard and mouse
MIC: Built-in
Language: Arabic, Danish, Dutch, German, English, Spanish, French, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Slovenian, Swedish, Thai, Turkish, Burmese, Hebrew, Hindi, Indonesian, Persian, Chinese
Dimension: 198mm*127mm*9mm
Weight: 1.0kg

Package Contents for Model:
1×7 inch Tablet PC
1×charger
1×User manual
1×earphone




yang ini 1st bukan 2nd yoooppp

kalau ada sapa2 yang berminat,boleh Pm saya dekat Fb la ye...
.
.
.

8 comments:

ZWAN SABRI said...

secondhand ke first hand nii?

Fiq Fikri said...

yang ni terbaru,1st nak beli ke huhuhu :D

syiqah shahar said...

uit.. fifiq da jd pengedar ke??? hihihihiii
ke duta android??

Encik Suami said...

RM 370 tue harge bersih ker?
kos penghantaran?ada brp unit?

Fiq Fikri said...

Encik Suami :yupp siap pos skli huh murah huhu

Fiq Fikri said...

syiqah shahar :heheh bantu2 kawan je huhuu

Encik Suami said...

ada brp unit nie?
care nak gune senang tak?

sid said...

saya ada jual tablet lagi BKUASA!!
rm550 boleh nego!

sape2 mnat:
rahmatmu ramadan . blogspot . com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...