Followers

Friday, May 18, 2012

Raya Dah Dekat,Apa Lagi Borong Lerr..Part 1




Assalamualaikum....

entry ni sambungan dari entry seoul garden part2,sebab sebelum kite orang pergi makan2
kita orang ada kerja nak dibuat..

iaitu photoshoot baju di busana mimie di jusco baru melaka...

almaklum lerr raya nak dekat,abiss semua butik nak buat promotion
nak naik kan lagi bisnesss...

Shoot1

   butik tu riuh dengan kehadiran rakan2 jimba,macam ada konsert la plak kan..
gamai2...pening~


Shoot2

duta rantai dan gelang di butik busana mimie..
kau mampu!!  jantan jadi duta gelang sama rantai gurl2 erkk

Shoot3

 orang kuat,
yang sangat kuat kalau kita tengok dari gambar ni huhu......

amir naufal photography yang shoot baju untuk butik busana mimie ni.....

Shoot4

Ijat aben bersama faradiella lalalala...

Shoot5

 yeahh yang ini kak iza yang handle butik busana mimie ni...
merah kau mariah~


Shoot6

 yeahh aku bersama rara....

ni semua adalah antara contoh baju2 yang dishoot...
.
.

nak tengok baju2 lain dengan lebih banyak singgah page amir naufal

15 comments:

Amirah Jafri said...

wah lawa2 :)

khalila ishak said...

wahhh... canteknye fiq! ;D

MawardiYunus said...

laki leh pakai ke baju2 tru hikhikhik

Cik Suriz said...

puasa dulu oiiiit.. hee

Fiq Fikri said...

Amirah Jafri:huhu lawa kan rambang mata kalau tgok ahahah

Fiq Fikri said...

khalila ishak :dah thu lama dh fiq mmg ctik dn cun ahahhaha :P

Fiq Fikri said...

MawardiYunus :lelaki pun boleh pakai,kalau nk kite org bg free je ahhaha :D

Fiq Fikri said...

Cik Suriz :ehhe kene la beli awal2 nnt abiss baju raya nnt ehe

Syafiqah Azmi said...

ahaha..time kau promote rantai tu cyes orang takut nak beli.. Pehal kerek sangat? Cer cool je syes aku terus beli rantai yang kau pegang tu..ahaha

zizidiazora said...

Ishh...ingatkan tadi fiq ngan ijat yg nk peragakan baju kurung tu....nasib baik lau tak...tanjat maimon...

ZWAN SABRI said...

Bahu Melayu xde ke kat butik tuu? klaw x, boleh tgk hang jd model kt butik tuu.. :)

luqman zakaria said...

baju lelaki x byk ke??

yaumil hidayah said...

tersinggah blog model lak..ngee :D

therylisa nurul ain said...

wah,,, lawa,,, ase nak singgah kat melaka

Being The Way That You Are Is Enough said...

assalamualaikum..hye geek boy,yor post soo kiut, wak follow kita leh x ?tgok blog titer..mana taw titer leh jd psgan model wak , huhu.. (guwau jerk )link rikummagurlz.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...