Followers

Friday, June 29, 2012

Rahsia Untuk Jadi Kurus



Assalamualaikum....

rahsia untuk jadi kurus,kurus ke masalahnye??

baiklah hari tu aku dan amir naufal merayap dekat dataran Pahlawan melaka,
saja main cuci mata,cuci kaki semua ...

  tibe2 ternampak kedai ni! adoii sedap plak tengok yogurt yang berharga RM 3.90


sementara promotion ni,baik pakat ramai2 datang ke kedai ni..tak rugi kalau makan yogurt
boleh kuruss erkk...


yang ni contoh yogurt aku makan hari tu,buah naga setepek besau dia bagi aku makan kan!


dan yang ni senarai buah apa yang kita nak letak dalam yogurt tu nanti


dan yang ni buat muka gedik sebelum nak makan,kau mampu erkk...


aku paling suka dalam kedai dia..cantik! almaklum la gayat kan...


P/s kalau nak pergi kedai tu boleh la ke tingkat 3 urmm  jap! not sure sebab aku dah lupa kedai dia..yang pasti di Dataran Pahlawan...

Tuesday, June 26, 2012

Siapa Itu?Kenal Ke?



Assalamualaikum...

Tadaaa.....

kejut ke erkk...siapa itu?kenal ke....

baik la aku just nk kongsi gambar,yang baru dishoot tempoh hari...

maklum lerrr dah lama aku tak ada gambar baru,sedih.....

dan gambar ni dishoot oleh dot dot dot...

kenal ke?
kalau kenal sila serta kan nama dan ic berliau...


Shoot1

tahik lalat disebelah mata tu,melambangkn itu adalah saya,senang la nak cari erkk...

mudah bukan nak cari aku huhu~

Shoot2

Shoot3

Shoot4

 aku rasa berpuas hati dengan gambar baru ni..,thanks mak jemah sudi shoot saya 

walaupun saya dah tak laku lagi kan kan kan!!!...

Saturday, June 23, 2012

Worldless Wednesday 20.6.2012


Assalamualaikum.....




Kucing Kucing Kucing Kucing RM10 Ringgit!

Sunday, June 17, 2012

Bersama "DewiNurse"




Assalamualaikum....

update entry dengan pantassss....

nak berkongsi gambar,untuk event untuk kolej kejururawatan kuala pilah seremban

yang diadakan di Nilai Spring Resort,kawasan yang agak ngeri! ek bukan ngeri..pembetulan yang agak sunyi! ye...

kenapa aku ada dekat situ?
aku sama amir naufal ada job,untuk majlis perpisahan dorang,yang amat sadiss~

dekat bawah ada sedikit buah tangan dari aku untuk mereka...

mana yang mampu aja..tak larat den nak melayan kikikiki~

 Shoot1

erkk malu saya..

Shoot2

awekkk lagi....

Shoot3

Uarrgggggg,....Merah pipi adikk erkk gedik jap!

Shoot4

antara pelajar2 yang hadirrr...glamourrr~


Shoot5

bergaya tak?haishh kalau siang dorang buat event ni..memang aku shoot dorang ni dekat outdoor

semua dah macam top model!

Shoot6

yang ni dapat sorang je..hukhukhuk...yang lain tak dapat nak bergambar..

Saya Tak Nak Tembam! Pizza Hut~



Assalamualaikum...


wahhh tajuk saya tak nak tembam,tapi mencekik kuat plak tu hisshhh!
tidak dinafikan aku sudah tembam...


sangat sedih dah tragiss kisah aku ini..erkkk


padahal tak ada la tembam mana pun,normal je,sebab aku pun selalu senaman,
semangat nak kurangkan berat katakan...

lama gila tak makan pizza...

tempoh hari aku amir dan kak iza dari butik mimie berbuka puasa di pizza hut jusco aeon pada jam 3petang....

apa yang terjadi  dekat situ,adalah sangat sedih....

Shoot1

sedih sebab terlalu kenyang gilakk!! sampai terkeluar usus2 aku erkk

Shoot2


jangan main2 aku minum air pink gitu...kau mampu!


Shoot3

Haishh haiwan ni bukan untuk dimakan,ni hiasan semata2..

Shoot4


Iaaaa....itu dia pizzza sudah mali Cheesy Bites yang ini sodap~

Shoot5

Shoot6


 Ini aku punya makan...


Shoot7

 Ini punya amir naufal



Sunday, June 10, 2012

Sepetang Bersama En Durian



Assalamualaikum....

ini cerita durian dari kebun ijat aben"blog simple itu mudah"

hari khamis lepas kite orang ramai2 pergi kutip durian emas, wahh emass kee...

Shoot 1

sebelum makan durian,kita pose maut dulu..."maut ke tak ni"??

Shoot2

Shoot3

tengok itu akak si amir naufal,dia bagi tip2 dekat aku macam mana nak kopek durian dengan betul...

ekk akak si amir macam nak syarahan plak aku tengok huhu~

lupa nak kenal kan nama akak amir,Atika NA yang baru balik dari oversea,2tahun tak makan durian katanya...

Shoot4

kuning tak??kuning gila bapak..sedap wokk!!

Shoot5

Shoot6

lupa gambar hasil dari Amir naufal NA,Thanks amir naufal..


P/s buat ijat aben,aku nak durian lagi boleh??

Thursday, June 7, 2012

Dadali_Ku Tak Pantas Disyurga



Assalamualaikum...




kali ni lagu dadali tak ada sedih2 di sebabkan cinta "Disaat aku mencintai dirimu" macam gitu...


ini lagu sedih sebab dose yang telah kita lakukan...




jum dengar lagu dari dadali...


hayati baik2 lagu ni,seperti kite hayati lagu di saat aku mencintai dirinya....


Piranha 3DD,Boleh Bagi 4 Bintang



Assalamualaikum....

sapa yang cakap movie Piranha 3DD tak best!!
baik la semalam aku baru je dapat jejak kan kaki ke punggung wayang*dengan sekian lama tak pergi erkkk....

plan mahu tengok snow white,tuptup plan hari tu terpesong,jadi aku tengok la movie
Pirahna 3DD di GSC Dataran Pahlawan Melaka...



Kajian aku tentang movie Piranha 3DD 

- Movie Pirahna yang tak bosan,Tak patut tidur

- Ada unsur yang agak sulit,seperti Dot Dot Dot

- Pasti kan yang gurl2 kalau nak pergi tengok tak berbadan 2 ye,sebab dalam movie ni banyak benda yang boleh buat kan anda terberanak si situ...

- ada unsur lawak 

- Pergi tengok dulu baru kita tahu cerita tu best atau tak,Kalau tak best pergi tidur...





P/s next Movie Man In Black,& Snow White Kapan aku nak pergo tonton ni citerrr ouhhh....


Wednesday, June 6, 2012

Budak Budak + Mat Rem-It



Assalamualaikum....

sapa sangka budak2 pun boleh jadi mat rem it,tapi mat rem it naik basikal ajo la..erkk
lupa minah rem it pun ad gitu..

ini la anak2 saudara kesayangan aku weii....
hanya 4 aje dahmeriah,ni baru tambah lagi sorang lagi la hura hara dibuatnye nanti...

tak larat den nak layan kerena sorang2...



dan ni semua aktiviti petang dorang kalau dekat kampung,naik basikal,
yang tak tau kayuh tu,

aku yang jadi mangsa tolak dari belakang huhu~


Mohd Hakim Bin Suffian.Mohd Irfan Ashraff,Qaira Awani Awatif Binti Shamsuri.Dan Mohd Farish Putra Bin Rafizie...

 .
.
.


P/s Gelaran Paksu Ye untuk Aku,Manja sikit erkkk....


Friday, June 1, 2012

Andai Saya Seorang??




Assalamualaikum.....


Andai Kata saya seorang??


wahh gitu tajuknyee ye adik2,
ok semasa umur kita 7 tahun  pernah tak terpikir apa yang akan terjadi/berlaku pada diri kita?untuk tahun2 yang akan datang...?


semasa umur aku 7tahun mempunyai cita2 ingin menjadi seorang polis..
adakah cita2 itu aku tercapai?


sekarang 2012 kau tengok aku jadi polis ke??


apa yang aku cita2 semasa umur 7tahun tak jadi apa pun,yang jadi lain plak..erkk


aku belajar dalam jurusan arkitek boleh jadi arkitek ke?
insyallahh...


macam jadi lain je kan kan....




jadi....
Anda Kata Saya Seorang?



Andai Kata Saya Seorang?



Anda Kata Saya Seorang?

 
rasa nak buka kedai kucing sebijik!!! ahaikk...lepas tu mesti ramai datang nak beli kucing aku,mintak la harga kawan2 boleh?cam gitu la nanti...


P/s Insyallahh...


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...