Followers

Sunday, June 17, 2012

Bersama "DewiNurse"




Assalamualaikum....

update entry dengan pantassss....

nak berkongsi gambar,untuk event untuk kolej kejururawatan kuala pilah seremban

yang diadakan di Nilai Spring Resort,kawasan yang agak ngeri! ek bukan ngeri..pembetulan yang agak sunyi! ye...

kenapa aku ada dekat situ?
aku sama amir naufal ada job,untuk majlis perpisahan dorang,yang amat sadiss~

dekat bawah ada sedikit buah tangan dari aku untuk mereka...

mana yang mampu aja..tak larat den nak melayan kikikiki~

 Shoot1

erkk malu saya..

Shoot2

awekkk lagi....

Shoot3

Uarrgggggg,....Merah pipi adikk erkk gedik jap!

Shoot4

antara pelajar2 yang hadirrr...glamourrr~


Shoot5

bergaya tak?haishh kalau siang dorang buat event ni..memang aku shoot dorang ni dekat outdoor

semua dah macam top model!

Shoot6

yang ni dapat sorang je..hukhukhuk...yang lain tak dapat nak bergambar..

20 comments:

cweet pinky said...

amboi2 , cun2nyer mereka nih , hehehe ~ rupewnya kamu nih photogrpher patot pic2 kamu superb (>_<)Y

luqman zakaria said...

hamboi..ramainye..:P

abyazree said...

amboii abang fiq :) bergaya sakan bersama nurse yg cantik lagi comel :) apa2 pun abang fiq terbaikkkk :)

El-Janna said...

wa..... nice . cepatnya dah update^^

harap tak rasa menyesal ye datang majlis kami. kami mmg byk kerenah sikit bila nmpak camera^^

good job fiq!!

Adylia Qarissa said...

untungla dikelilingi awekksss

Edy Fee said...

pewwit dikelilingi akak2 nurse.hehehe hepi la yer...syiookkkk.hehehehe

Fiq Fikri said...

cweet pinky:ahahha pembantu phog je ehhe

Fiq Fikri said...

luqman zakaria:mmg ramai gilak segan den

Fiq Fikri said...

abyazree:ehhehe mereka semua mmg ctik,btw thankss abby :D

Fiq Fikri said...

El-Janna:update sepantass kilat huhuh..ek x menyesalpun sgt puas hati dn best

Fiq Fikri said...

Adylia Qarissa :ahahahha awek la sgt huhu

Fiq Fikri said...

Edy Fee:ahahah dorg ni semua baya2 aku je 21adik2 je :D

shera haifa said...

perghh dikelilingi awek2..
:)

ell lina said...

ala..melepas la..nurse2 tu untung la dapat amik gambar ngan blogger..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

amboiihh kemaen pkcik tau..

nadieyafishie said...

fiQ~ thanks bangat for being so sp0rting layan kerenah kte0wg.. mest korg da pening pale kan.. hahaha

DanieL AdiE said...

Peh..masing2 xnak kalah...

zizidiazora said...

amboi fiq, dikelilingi oleh misi2 manis. xtakut kene cucuk ke fiq hahaha.....

Fatihah said...

untung, semua lawa-lawa. hihi :D

zatiey said...

semua cntik2! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...