Followers

Thursday, June 7, 2012

Piranha 3DD,Boleh Bagi 4 Bintang



Assalamualaikum....

sapa yang cakap movie Piranha 3DD tak best!!
baik la semalam aku baru je dapat jejak kan kaki ke punggung wayang*dengan sekian lama tak pergi erkkk....

plan mahu tengok snow white,tuptup plan hari tu terpesong,jadi aku tengok la movie
Pirahna 3DD di GSC Dataran Pahlawan Melaka...



Kajian aku tentang movie Piranha 3DD 

- Movie Pirahna yang tak bosan,Tak patut tidur

- Ada unsur yang agak sulit,seperti Dot Dot Dot

- Pasti kan yang gurl2 kalau nak pergi tengok tak berbadan 2 ye,sebab dalam movie ni banyak benda yang boleh buat kan anda terberanak si situ...

- ada unsur lawak 

- Pergi tengok dulu baru kita tahu cerita tu best atau tak,Kalau tak best pergi tidur...





P/s next Movie Man In Black,& Snow White Kapan aku nak pergo tonton ni citerrr ouhhh....


8 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

penah tgk yg sblm2 ni.. rase mcm takde keberanian dah nak p tgk kali ni, hahaha~~

luqman zakaria said...

nak tgk citer snow white lorh...mesti lagi syok punyer ..hohoh~

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

bole laaa nk tgk ni pokcik ni..

Nyamuk Terbang said...

ala xlyan sgt la...ending mcm tba2 ja

Princess Feyqa said...

tguu blek malaysia nt bru dpt tgk ekekeke

Izzah Ab Aziz said...

tak nak tengok. hahaha

muhsin.aminudin said...

filem ni agak shit. tak best. :)

WarungKopiKlangz

Syafiq Ahadin said...

4 bintang? huhh? hahahahahaha!
aku nak bagi 0.5 bintang.... sebab sangat2 bikin panas crita dia... seb baek tiket kat sabah rm5 je.... huh!

hampeh cite ni...

tapi snow white bagi 8 or 9!!! besttt!!!

piranha ni dah entah berapa kali jalan cite die camtu jee dari dulu..... hmmmm.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...