Followers

Tuesday, July 31, 2012

Baju Raya Warna Apa?



Assalamualaikum....

Mula dah aku nak citer pasal baju raya kan!,konon dah nak dekat raya..Padahal

ek lupa salam 5 Ramadhan kepada semua umat islam

bukan apa,yelaaaa..perasaan budak 21tahun yang nak raya katakan....

baik lahh,baju raya aku tahun ni nak bertemakan ala2 bidadari,erkk bukan ye aku nak temakan

warna merah,merah biji saga,nanti kalau la aku dah beli,aku update bagi adek2 tengok ye dakk...


 yang macam ni pun ok,smart simple i likeee,baju dia fit gila erkk best pakai ni..


dan aku nak kongsi sedikit yang terbaru,design baju melayu modern,kalau kita dapat tengok baju tu,macam2 boleh kita style kan..powerrr gila! dari page Saiful Sin Designs



daripada pandangan aku,aku lebih berminat dengan rekaan baju yang merah dan putih
simple gila...aduhhh berminat!!


korang macam mana plak??baju raya tahun ni warna apa?mesti nak merah kan!!..

17 comments:

zaxx said...

waduh..smart baju2 tu..ada diskaun tak.nk beli ..hihihii

Bitt (double IS) said...

yup, baju yg merah dan putih tu suka jugak :)

wawa comel said...

still smart :)

zOeY zAu YaH said...

amboi merah ang2 lah pokcik taun nih hahaha..

Nelly The Strange said...

smart !
:)

|| amira || said...

merah ~ dari jauh dah nampak dah . hehe :)

merah dengan putih tu lawa .

bukankosong said...

suka yg ungu tuh

tp cam artis lak bila pakai

Izzah Ab Aziz said...

makk aii, kalahkan baju perempuan dah skg nie..

Edy Fee said...

perghh pic 3, 4 rare giler...mmg brai la...
edy slm baru belikan baju mlayu adik

Azham Vsvc said...

lawa design baju tu...multifunction huhuhuhu....

Edy Fee said...

dtg cari update baru lg.ehhehe

Isabel Diaz said...

Wah, first time sya tgk baju melayu di tuck in. BTW, ya lah, yg merah ngan putih tu plg smart..

luqman zakaria said...

baju melayu fit punyer...xleh pakai..sebab x fit..haha..neway..semua semard..especially yang merah n putih tuh!

Norah Hatem said...

aku suka modelnye :D

TSYA'Z (~_^) said...

yg last sekali gmbr tu cntik. smart. :))

Afeeq Zikri said...

mana bole dapat baju macam ni hah ?

Amira Hamid said...

mcm mne sy boley dptkn baju2 seperti d atas?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...