Followers

Wednesday, July 18, 2012

Ice Age 4 Continental Drift Lawak Gila!



Assalamualaikum....

BLOG LELAKI GEEK SUDAH SUNYI??Oh tidak mungkin,lelaki geek just tak update blog hanya beberapa hari sahaja..

blog ni dah macam nyawa aku,kene jaga baik2 jugak...

jangan jadi seperti spender yang lupakan tuannye..ekk??apa2 ajoo....


Baiklah pandangan aku tentang movie Ice "Age 4 Continental Drift"


1.lawak gila bapak.sesuai untuk semua peringkat umur

2.binatang yang agak comel,sweet2 gitu...

3.Sangat Aventure,bila Manny,Sid,Diego dan Nanny berusaha nak balik ke tempat asal dorang ni,ek macam orang plak kan!...

4.kali ni lebih  persahabatan,dan kekeluargaan

5.haiwan Fav SEQUEL,walaupun dari part 1-Part 4 sama aje action dia..


P/s 3D the Best baik pergi tengok awal2,sementara kualiti movie tu masih baik...

9 comments:

zizidiazora said...

Rasa nk tgok tp xde kawan nk temankan.. sedih :-(

fasy shane said...

kena download lar... hurmmm

Fendy said...

yup memg best....

LELAKI INI said...

hahahah...sgt2 kelkar!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

wahhh masa kat china sempat tgk ice age 1-3 kat tv depa yg x pernah tgk kat mesia..

So kne tgk smbungan ice age 4 ni.

nini said...

wah sangat teringin nak tengok...

ZWAN SABRI said...

Spender yang lupakan tuannya? HAHA
erm, mesti tonton punya.. movie best nii.. ;)

Edy Fee said...

awat makin lama kualiti hbis.hahahha hurmmmm tengok cuter mcm ni lg enjoy

luqman zakaria said...

nanti boleh lag g tengok..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...