Followers

Monday, July 9, 2012

Lelaki Geek Seorang Ahli korporat??



Assalamualaikum....

hari ni just mahu berkongsi gambar yang telah dishoot oleh 2 orang photographer profesional

iaitu.........nantikan next entry!!


ahli korporat la sangat kan!!


maaf satu gambar ajo den dapat masukan dulu,tunggu next entry ada banyak lagi gambar akan abang saji kan ye adek2!!

ek lupa shoot ni bukan aku sorang je,ada lagi sorang talent blogger iaitu..

Lelaki Geek & Lelaki Dot dot Dot....

10 comments:

luqman zakaria said...

cayalah ..semard baju!! :)

hawiz said...

smart wey..style...=)

Ara Nadea said...

smart lah.. style.. :)

Izzah Ab Aziz said...

ade gaya dato'
kui3

LittleMissAwa said...

woaaa~! mcm zayn malik dah. haaa...

zulhilmi tempoyak said...

segan ar.. jgn post gmbr aku dlm ni.. heeee

Taman Rashida said...

Smart la kamu...ade rupe gaya seorang ahli korporat ;) mudah2an la jadi seorg ahli korporat hehe :)

ZWAN SABRI said...

Sorang lagi talent tu mesti aku kann.. HAHA

zainatul abu bakar said...

dgn hizami rahim??hehe, nway smart2..

|| amira || said...

macam tau je sape dotdotdot tu . hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...