Followers

Monday, July 2, 2012

Untuk Dia Hey! Untuk Dia Hey!



Assalamualaikum....

lagu untuk dia dari Sleeq & Najwa Latif sangat comel lagu ini...

video clip pun comel,lagi2 sleeq duet dengan najwa latif ..mesti budak2 sekolah suka leteew...
kan!

akak aku yang dah tua tu pun dengar banyak kali pun dia cakap best
ternyata lagu ni kuat ye...

dah lamas nak menceceh panjang2,moh la kita layan lagu untuk dia...
ek bukan untuk kau la,untuk budak tu..erkk..

12 comments:

Tentang Kita said...

setuju deg fiq..lagu nie mmg comel...bait2 lirik pun mmg best simple jer....

mumui said...

mmg best lagu ni.. sampai rumate gelak bile saya asyik nyanyi "untuk dia, hey!"...hehe

nini said...

lama2 dengar baru rasa best...=D

Edy Fee said...

aku salu layan lagu ni time blogwalking..rilex

Ara Nadea said...

best2.. ada najwa latif tu yg layan.. hehe

Azham Vosovic said...

da dgr da...sumpah sedap!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

sayang najwa latif ketat-ketat

ZWAN SABRI said...

Lagu versi baru ni mmg best.. maybe sbb ada najwa latif kot.. yang lama punya version macam kurang menarik.. :(

RIMA DANIA said...

lagu ni best..akak pun suke..

p/s: aritu masa kenduri akak nikah.. akak sempat pandang fik dr jauh je.. thanks sbb dtg dgn amir..

Cik Ila said...

Awl2 lagu ni keluar..rs menyampah,tp sebab selalu dengar kt radio,rs best pulak lagu ni..

Hanih Borhan said...

Lagu ni best! Serious!

Unnntuk dia! heyyy!

Zamri A. said...

Cute giler lagu ni bila najwa nyanyi. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...