Followers

Friday, August 10, 2012

ComCard Lelaki Geek



Assalamualaikum...

Comcard lelaki geek simple je tak nak serabut2 nanti orang pening.."simple but nice orang kata"


no phone tak dapat den nak letak nokkk!!nanti korang mencabul kehormatan no aku itu!! 

sebenarnya comcard ni aku baru je hantar untuk satu agensi,mungkin! la...

insyallah ada rezeki adoo lerr,just mencuba nasib,tak nak terlalu mengharap...

7 comments:

Amir Naufal said...

Good luck fiq..ak tahu ko boleh pegi jauh..x sangka kejap je masa..ko pon dah bnyak maju aku tengok..:)

zizidiazora said...

mata fiq brown? bukan blue ke wakakaka.....
dan 1 lagi nk mengumumkan bahawa berat kita adalah sama sekarang hahaha.....

izzati husna said...

good luck! :D

izzati husna said...

good luck! :D

luqman zakaria said...

gud luck fiq! kalau ade rezeki tak kemana!

Edy Fee said...

keputusan MY FIRST GIVE AWAY


FEEL FREE TO VIEW

http://edyfee.blogspot.com/2012/08/keputusan-rasmi-my-first-give-away.html

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

tahniah pokcik !!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...