Followers

Wednesday, August 8, 2012

Gila Gila Pengantin Remaja Part1




Assalamualaikum....

Gila gila pengantin remaja part 1 nantikan part 2 plak next entry yeee!

entry sambungan tempoh hari Penat Dah Kahwin Banyak! singgah jangan tak singgah huu~

kali ni shoot baju pengantin lagi!dari Butik Astella Bridal 


Photographer : Amir Naufal Photography


Model : Eyffa Chong & Lelaki Geek

Shoot1

Shoot2

Shoot3

Shoot4

Shoot5

Shoot6

Shoot7

ah berkenan leteewww mana yang cun?Sila buat pemilihan!..


kalau nak kahwin boleh je booking sama Amir Naufal Photography
 sementara ada promotion bulan puasa ni.


dan kalau nak booking baju wedding dan makeup Boleh Contact Butik Astella Bridal


jap lupa nak mention! baju tu ala2 macam awal dan scha hijau menyalaaaa gitu!
berangan sebentar erkk..



7 comments:

Norliza Bte Nadzir said...

kat bangunan mana ni??

Lelaki Ini said...

nice giler!

Adit Iezwan said...

Tahun ni mmg thn warna hijau zamrud since schawal memakai ramai butik2 design bj pengantin warna ni ... Hehehr aku pun pki gk kt festival nnt hehehe ... Tk sabar rasanya ... Matiler suka main kawen2

mirajiwa said...

singgah sini.. :)

hazanis said...

cantiknya bju perempuan itu..huhu

Edy Fee said...

puas pkai baju pgantin.nnt ang kawin tatau nak pkai bju pe dah.ehhehehe

hurmm pajang giler kain

Amir Naufal said...

Cantiknya gambar ni..siapalah yg shoot kan..huhu..:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...