Followers

Wednesday, August 15, 2012

Kad Raya Untuk Semua Dipost!



Assalamualaikum...

Cepat betul masa berlalu! dan Raya Aidilfitri semakin hampir!

kak kiah dah tempah baju ke?kuih?kain langsir?dapur gas! erk pun ada~


memandangkan Raya Aidilfitri Semakin dekat,dan aku ingin mengambil peluang dan masa 

sekarang untuk ucapkan selamat hari raya  Aidilfitri kepada semua umat islam!


wish awal! takut kung tak sempat,maklum la nak masak2,layan kerenah family lagi
macam2...

eh ingat aku wish dengan tangan kosong je keerrr..


aku ada sediakan kad hari raya untuk semua!maksud aku disitu Post dekat Facebook! 
mudah bukan?pantas dan jimat!

Nantikan kad raya 2012 daripada Lelaki Geek! siap Ditag

sapa yang tak nak ditag bagi aku awal2!kalau bagi duit raya nak ajoo!kan....

13 comments:

eddy syrol said...

jyeahhh <---tetibe..hahaha

izzati azman said...

tag kita sekali okayyy (:

Eyda Syahida said...

salam aidilfitri :)

HAZWANmohd said...

woow~ nice!

sHiMi sHinHae~ said...

alaaa ,nk jugakk...hehe

Fiq Fikri said...

eddy syrol:suka nye adik eddy ahahahah :D

Fiq Fikri said...

izzati azman:eheh boleh2 apa FB huhuh :D

Fiq Fikri said...

Eyda Syahida:salam aidilfitri jugak huhuhu

Fiq Fikri said...

HAZWANmohd :thanks you selamt hari raya ehhhe

Fiq Fikri said...

sHiMi sHinHae~ :nnt fiq bg dkt facebook ye huhuuh

Awie Omar said...

Dengan ikhlas hati nak menjemput anda untuk sertai game top "BLOGGER" musim 3. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1 & 2 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Follow blog "Awie Omar" (bagi yang belum, harap sudi follow) dan komen di mana mana entri dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE". Ganjaran wang tunai akan diberikan kepada johan. Harap sudi la sertai :)

zizidiazora said...

sudah terima kad raya dari fiq... kad raya je ker? hehe...anyway thnk ye fiq...maaf xde duit nk beli kad raya utk dibalas....

bai baizura said...

selamat hari raya jgk,:) mohon kalau nak tag kt fb sekali tag duit raya yek. hahaha:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...