Followers

Thursday, August 16, 2012

PhotoShoot Pre Aidilfitri 2012



Assalamualaikum...

Photoshoot Pre Aidilfitri 2012..

sebenarnya aku plan dah lama pun,ingatkan tak jadi,akhirnyyyye!!! alhamdulillah
photoshoot tu berjaya dan tamat dengan lancar huuu~

yang sertai pun semua sporting abis,

Hizami Li,Hamdi Adie,Eyffa Chong,Shila Isham,Siti,Faradiella,Amir Naufal Dan Aku!

Shoot1


Shoot2

Shoot3

Shoot4

 Shoot5

Shoot6

Shoot7

Shoot8

Shoot9

Shoot10

dalam entry ni aku just masuk 10gambar jer,yang lain nantikan di Page Amir Naufal Photography..

ada banyak aksi2 yang menarik eh!

thanks you mana yang join photoshoot ni next time boleh buat shoot raya lagi! mungkin depavali?kenapa tidak kan!

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012!!

9 comments:

♥ Cik Zack ♥ said...

awesomeee ! selamat hari rye lelaki geek. suke tgk partner u tu. cntik gilosss :) mcm diane danielle pon ade.

btw, selamat hali layeee :D

DanieL AdiE said...

Yeah..cantik2 gambar2 ini..

Alams Legacy said...

cantik bro.....

Rina Ellisa said...

selamat hari raya :D

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

alaaaaa...nk join!!!!

asri (asrirayrock) said...

memang terbaik r memang cantik kebenuh.....

Rniz Emran said...

Memang cantikkkkkkkkkkk saaaangat...
nesimpletiny.blogspot.com

luqman zakaria said...

last tuh semard..hehe..lompat kah ituh? maintain jer muke..hehehe..

Edy Fee said...

tudiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gempak giler
hebat2 semua
kunjungan sempena raya

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...