Followers

Thursday, August 30, 2012

Sejarah Di Facebook Bukan Di Instagram Part1



Assalamualaikum....

Apa yang telah menjadi sejarah facebook?apa kejadah semua ini erkk!

semua ada facebook bukan?kalau tak ada sila buat segera!bukan apa setiap kali kita on Facebook

 mesti nak up status bagai,nak shared gambar terkini ye ke tidak?"sedih tak ada instagram"

disebabkan tak ada instagram,facebook la tempat aku post gambar2 terkini,
apa sedang berlaku,tapi tak ada la sekerap..

kadang2 sehari ada la dalam 2gambar,kadang2 tak ada langsung~


Beraya Di Rumah Abg Azizi Abdullah,hidangan Kek Cokelat dan air rebina kelass kau zizi~


Baju dari oversea diberi oleh Atika NA,Lokasi Jusco Aeon


Bersama PIKO abang Kepada RIZKY ,Lokasi Rumah Ijat Aben

Test Power Sebelum Pre Wedding Atiqah Lokasi Melaka


Beraya Bersama Nafisah Rakan sekolah BFF Lokasi Kesang


Bershoping Bersama ijat aben di jefferson Lokasi Jusco Aeon



test Power  untuk wedding bella,tapi sudah tukar plan ke port lain..lokasi Taman Seribu bunga Ayer Keroh


time ni tengah tunggu adie balik dari berjalan raya Lokasi hadapan Rumah Daniel Adie


Melawat PIKO Lokasi Rumah Ijat Aben

bukan apa,setiap gambar yang kita post tu banyak cerita dia,kalau kita imbas balik
mesti kita ingat apa yang berlaku dalam gambar tu..

kebanyakan gambar yang telah aku post dekat facebook 
banyak kenangan sebenarnyaa..



  ni baru sikit ada banyak lagi aku nak berkongsi dengan korang..nantikan next entry...


p/s Nak Ada Instagram Please Please Please


4 comments:

zizidiazora said...

Tu dia..nama azizi abdullah di atas sekali..appreciate sgt2...kelas ko fiq..

Cikgu Vina said...

assalamualaikum..hai..1st tyme singgah sini..

El-Janna said...

kite pun xda instagram^^ hahah

hegelatan said...

instagram ada pun..macam biasa jerr...takda yang special pun....(^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...