Followers

Sunday, August 5, 2012

Step Up Revolution Pasti Membuatkan Kaki Anda Bergoyang



Assalamualaikum...

Semalam aku berkesempatan menonton wayang,Step Up Revolution,yang dikatakan movie itu best sangat!.

Tiket ditaja oleh
Amir Naufal Photography,sebab dia pun dapat tiket Free Jugak erkk..


Baik la Kita teruskan dengan apa yang nak disampaikan disini,

kenapa harus menonton Step Up Revolution??wah macam solan nak dapat ampau raya gitu!


1.khass buat remaja2 yang gilakan dance,warga emass pun boleh jugak 

2.kali ni banyak dance akan dapat kita saksikan,perhh menanah mata, best!...

3.Romantik ada jugak,kalau tengok alahaii cairr..sioot!! erkk..

4.Jalan cerita yang menarik.

5.Yang pastinyeeee kepala,kaki,tangan anda pasti mahu bergoyang bila menonton Step Up Revolution!!!..

Dan aku bagi  4bintang untuk movie step up revolution..




7 comments:

bai baizura said...

mohon bagi satu tiket free kot2 ade lebih. bhahaha:))

profmie said...

nmpk menarik jea..huhu

zizidiazora said...

nanti nak pegi tengok gak.. ckp kt amir abg zz pun nk tiket free gak..

Sofinah.L said...

ye ke? nnt saya pun nak try tengok gak la. hhhehee...

saya share :
http://www.sofinahlamudin.com/2012/08/siapa-kita-kita-yang-membuat-pilihan.html

Myra Abdullah said...

mst tengok ni.tapi nk tunggu DVD kuar laa..baru syok leyh tngok banyak kali.hehe

Khairiz said...

x berkesempatan lagi nak menoton this movie...memang best...

Erra Kyra said...

Bila la Jakarta ni masuk grr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...