Followers

Friday, August 3, 2012

Yang Mana Satu Pilihan Hati


Assalamualaikum...


Mana satu pilihan aku sebenarnya,bukan pilihan anda..


bukan mu yang nak pakai kan..


raya tahun ni aku nak tukar style sikit,lebih adventure katanyee...


sebenanyee aku tak pernah pun pakai macam ni,macam janggal pun ada
tapi aku nak kan cabaran wahh gitu...

Shoot1

Baju: Biru Tekoiss

Seluar : cokelat cair

Kasut : MIX putih,merah,hitam ni namanyee kasut satu malaysia!!

Shoot2

Baju: Biru Nila

Seluar :Cokelat Ala2 tutttt

Kasut:1 Malaysia Punye kasut


Mana satu pilihan hati?OMG susah sangat nak pilih..ingat perempuan je susah nak pilih pakaian!

aku pun..

15 comments:

Syakir Rahman said...

shoot 1 tuh nampak ok ^__^

piko said...

both looks great! prefer that teal one.. :D

Nuraihan Kassim said...

carik2 shoutbox xdew plak.. hihii.. komen cnie jer la... bju raye ker tuh? :)

LELAKI INI said...

first one!

LELAKI INI said...

first one!

Pezol Stylez said...

i prefer second pic! more trendy more glamorous more stylish more urban and many more. hahaha

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

lg kontra lg best pokcikk...

*esok mai x majlis tu???

::FAIZ:: said...

yg 2nd nice

luqman zakaria said...

first one! hehe

En Tapi said...

ape name style nih wey? haha.. pakai seluar pastu lipat2? hehe..

AsyieqiN Rkey said...

tekois tengah IN! masuk pape hari nie...heheheh

zOeY zAu YaH said...

beli semua lah sng hahahha...

Awie Omar said...

Salam Ramadhan :) dari : awieomar.blogspot
Nak tak join game top "BLOGGER" musim 3 ? segala yang berkaitan pasal game ni boleh tinjau kat blog. musim 1 & 2.

Senang je caranya nak sertai game tu. Follow blog "Awie Omar" (bagi yang belum follow la) dan komen di mana mana entri dengan menyatakan
"SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE"
Johan akan mendapat mendapat ganjaran RM 150.

hawiz said...

second...!!

Norah Hatem said...

muka you macam Benjamin Godfre

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...