Followers

Monday, August 13, 2012

"Yay! Senangnya nak Dapat Duit Raya dari Annas Easkey"



Assalamualaikum....

hola salam ramadhan kepada semua umat islam,dan selamat hari raya! eh~

hari ni dengan sepantas kilatnye ternampak entry terbaru Annas Easkey!wah!

kejut adeek tengok tajuk dia...

       Contest: Duit Raya untuk Bloggers dari Annas Easkey!   Lets go!


ingat celcom je nak bagi duit raya! annas pun nak bagi ok!

macam mana nak dapat duit raya dari annas??sila tengok dibawah~


Penuhkan Ayat-ayat dibawah :

1. Saya suka Annas Easkey Kerana?

saya suka annas sebab dia adalah photographer yang sangat profisional,kalau kita dapat tengok gambar2 yang berliau shoot sangat la hebat!dan kemas, yang terbaru ni photoshoot berhijab di oversea! ya allah cantik gila! terpukau kalau kita tengok,dan cara annas edit gambar smart!rasa annas ada buat ebook, teringin nak belajau cara edit gambar macam en annas kita ni buat!..

Antara gambar2 annas






hebat bukan!! suka tone dia uarrgggghhh

2. Baju Raya Saya Bewarna?

Baju raya tahun ni warna maroon seperti tahun lepas jugak,maklum la lelaki seperti saya sepasang je mampu huhuhu~

3. Kata-kata semangat buat Annas Easkey

kata2 terakhir buat annas walau apa pun yang berlaku,kita kena teruskan kehidupan kita,
Yang paling kita perlukan dalam kehidupan ialah adanya seseorang yang selalu memberi semangat untuk melaksanakan hal-hal yang dapat kita kerjakan,iaitu ibu bapa..
dan selalu berdoa kepada Allah insyallah pasti ada jalan penyelesaian setiap apa yang berlaku,yang terbaru ni apa yang berlaku kepada annas pasti ada sebab,dan annas kena banyak bersabar,eh blog hilang ok! kalau aku kena mesti meroyan tak nak makan!terjun KLCC..
saya percaya annas boleh lalui semua ini dengan tabah,Gitu! 

ayat ni cukup sekema very the simple! kelasss kau shirah~

6 comments:

Pezol Stylez said...

nak join gak lahhhhhhhhhhhhhhhh!!

luqman zakaria said...

cantek wooh gambar2 di atas! hehe

Edy Fee said...

perghhh cun giler shoot dia.highclass

iznawzi said...

congrat bro...menang....

Anis Athia said...

kunjung ke blog pemenang...

eh, kita masuk intrend sama2 lah...hahaha :D

admie said...

waaa...dapat duit raya dari annas erk..kite aritu dapat sampul raya je dari dia..:((...

anyway congrats sangat2...:)))

oohhh...salam perkenalan..kite terjah blog awak pun dari blog annas jugak..:)))

www.admieshuhada.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...