Followers

Saturday, September 29, 2012

Dunia Blogger Sudah Sunyi??



Assalamualaikum...



kenapa dunia blog aku rasa dah macam sunyi??kalau dulu meriah gila macam2 orang aku jumpa,dan group blogger semua aktif..

sekarang macam dah sunyi,kenapa oh kenapa!

atau blog aku je yang sunyi?blogger2 lain semua aktif tak berblog?

aku rasa sekarang ni disebabkan ramai yang busy belajar dan kerja..
blog pun kadang2 je update

macam aku la sekarang ni,hari2 tu tak dapat la nak update..kalau dulu setiap hari update
macam2 mahu kongsi!

sekarang busy sikit..maklum la dah ada anak dan berkerja kan,"isteri bekerjaya"katanye..

apa yang aku harapkan jangan tinggalkan blog anda bergitu sahaja...kesian blog tu!
banyak betul kenangan dan banyak benda harus dikongsi bersama..


P/s simpan untuk anak cucu tengok suatu hari nanti~


Wednesday, September 26, 2012

3 Movie Pilihan Dan Harus Tonton




Assalamualaikum...

heloooo hari ni mahu update pasal 3movie pilihan aku ye...seminggu berturut2 tengok movie! memang kaki tangan movie la ni kan...

dah abis duit melopong jelahkan,tapi naseb baik ada student card sudah pastinyee murah!

walaupun aku sudah tak jadi student,tapi kad masih boleh guna..lalalalala

baiklah 3movie pilihan aku adalah...

RESIDENT EVIL



sebelum ni ada jugak tengok resident yang lepas2 punya tapi tak berapa paham ler kan!
yang terbaru ni mungkin last,jadi aku rasa macam paham jalan citer dia..
apa boleh aku  cakap harus tonton,sapa yang lebih suka movie aksi2 ni boleh la tengok Resident Evil 4bintang aku bagi...


BAIT


bait sebelum movie ni ditayangkan aku ada tengok trailler dia,aku rasa movie ni macam best..ok pergi tengok jugak..dan hasilnyeee...sangat puasa hati,tak mengecewakan
aksi2 dia memang aku suka la kan..shark makan orang syokk...
4bintang..


DREDD



movie dreed ingat tak best! kalau dah tengok,tahu la macam mana best dia!sangat best tak tipu..
aksi2 yang sangat lasak,ngeri pun ada..pastikan yang nak beranak tu tak usah la pi tengok,nanti beranak dekat situ,sah2 nama anak dreed!plak kan...
dreed ni nama orang,dia ni hero atau hakim..membatu menbenteras jenayah
harus pergi tonton! sangat tak rugi...sumpah akan puas hati!
6bintang


p/s next movie!!! semua mesti nak tengok twilight breaking dawn part2

Saturday, September 22, 2012

Khas Untuk Pencinta Kucing "Miawwww"



Assalamualaikum...

Entry khas untuk pencinta kucing saja,yang tak nak bercinta sama kucing harap jangan singgah erk...

aku cintakan kucing! ye serius tak tipu aku lebih rela kahwin sama kucing! sebab kucing comel,manja,ada bulu yang lembut,kau ada! eh..

masa aku pergi ke KL hari tu aku ada pergi satu rumah,yang dipenuhi dengan kucing2
sebanyak 20ekor!

gila tak gila!masuk2 tengok kucing depan pintu! teruja gilaaaa.....1st time pergi rumah orang yang  ada kucing banyak!

sumpah saya suka kucing2 itu~

mari layan gambar yang sempat aku snap masa dekat sana,mesti gamai yang geram dengan kucing2 ni! 

erkk gerammm rasa nk gigit huhu~





yang ni mak bunting! tak lama lagi beranak la tu..pun manja i like


puteri salju,tengok bulu dia cantik kan?


"kucing celah pasu bunga"rasa2nye dia nak buat apa?

ok lambat biar aku bagi jawapan..
kucing ni nak pi minum air dalam pasu tu huhuhu~


yang ni kucing manja i like..tak takut orang...ni jantan nama dia boiboi


ok yang ni best,aku tak tahu kenapa dengan kucing ni,dia berminat dengan kasut silver ni..asyik
cium kasut tu!



"kucing celah kerusi"port baik punyeee...


"akak nak masak jap"kucing celah dapur...



kucing paling aku suka! comel..eh yang belakang tu kucing belanda...


 pun boleh,aku umpan dorang bowl,time ni best semua berkumpul...

yang mana jantan dan yang mana gurl2 pun aku tak sure,sebab bulu dia banyak sangat! tak pernah cukur leteewww..

Sunday, September 16, 2012

1 Hari 3 Cerita Di Kuala Lumpur



Assalamualaikum...


PHOTOSHOOT Dot Dot Dot 



berdate bersama bang oda di bangsa village.eh muka aku tolong jangan tengok! seram..



ya yang ni aku tak sangka dia pun blogger,suffian namanye,borak punya borak...tahu plak dia blogger hebat...

eh yang belakang tu pelakon heheh..


KLCC


lepas dari bangsar village kita orang gerak ke klcc,yang ada amir naufal dan ijat aben saja

gambar aku sorang dapat upload yang lain tunggu dalam facebok

sumpah tak tipu gambar dkt klcc tempoh hari sangat smart hasil dari amir naufal photography!



MALAM GALA "Untuk Tiga Hari" Pavillion...



yeahhh!! tetiba terjumpa en saman teruja sekejap,selalu tengok dekat facebok..
sampai was2 nak tegur takut salah orang plak kan!



oh yang ni awek aku Dira Abu Zahar kami memang dah rancang nak pakai baju merah sama2..

malang sekali
baju kami berubah warna bila masuk dalam camera! hampeehhh...



 dan yang ni Fahrin Ahmad,kacak bukan fahrin ahmad??suka la tu!


semuanye berlaku dalam satu hari gila tak penat!!penat sampai kebulur perut jalan2 sampai tak ingat nak makan! apa lagi KFC jadi mangsa kami!

macam pirahna dapat makan!

Thursday, September 13, 2012

Photoshoot With Jason Oung Photography Part2



Assalamualaikum...

yeahh!! sampai jugak entry part 2 untuk photoshoot with Jason Oung Photography!

untuk shoot part 2 ni tak pernah lagi aku buat! wauuu kejut kerrrr.

jangan nak tekejut sangat
macam tak pernah tengok kan!! dekat google,jangan nk berselindung lagi huhuhu~

ni adalah pengalaman baru bagi aku untuk mencuba shoot macam ini!

aku cuba jugak walaupun badan aku tak berapa cantik hukhuk sedih~


abaikan badan kecik ker badan besar semua sama eh! tak seksi pun..
jangan berdarah hidung sudah lerrrr!!

Shoot1

Shoot2

Shoot3



Shoot4

Shoot5

Shoot6
 dan ni adalah picture terakhir aku!

bak kata jason oung "Sexy But Not Too Sexy"yeahhh! i like.....

dan aku nak ucapkan terima kasih kepada jason yang banyak mengajar aku time shoot!next time pasti jumpa lagi!



Monday, September 10, 2012

Photoshoot With Jason Oung Photography Part1



Assalamualaikum...

tadaaaa!! ni sambungan entry semalam Bersama Photographer Jason Ek Oung

dan ini adalah hasil photoshoot dri jam 8am-12pm pada hari sabtu lepas di bukit bintang 

bersama photographer tak lain tak bukan Jason Oung Photography

Shoot1

Shoot2

Shoot3

Shoot4

Shoot5

Shoot6

Shoot7


Shoot8

Shoot9

kalau yang pernah berkerja@photoshoot sama dengan jason dia akan tahu bagai mana jason berkerja.

dan berliau seorang yang ceria! OMG tak sangka dan aku selesa dengan Jason Oung..

dan hasilnyeee superb!!thanks jason Oung!! 

eh tak sabar tunggu part 2,segan pun ada tak apa..kita tunggu dan lihat!hasil dari jason oung~ 


P/s Berdarah Mata Part 2


Sunday, September 9, 2012

Bersama Photographer Jason EK Oung



Assalamualaikum...

entry ni just teaser jer,photoshoot with photographer Jason EK Oung

  Teaser


Shoot1

KFC with Jason Ek Oung  International Photographer cehh!nantikan next entry~

Thursday, September 6, 2012

Alat Sulit Berbau?OMG.....



Assalamualaikum...

Ini adalah perkongsian bersama bagi Jejaka2 diluar sana...

bagi wanita2 sila tutup muka,sebab ini melibatkan hal sesulit!hal kecil...lelaki~

mari sama2 baca....


benda macam ni aku rasa banyak sangat berlaku dekat lelaki yang tak reti jaga kebersihan
malas nak bercukur ditempat yang agak2 sulit itu,

perkongsian ni jugak untuk aku dan semua orang..

malah wanita pun perlu jaga kebersihan terutama ketiak! eh!!...

baik la ini saja pergkongsian untuk jejaka2 diluar sana,semoga anda menjadi jejaka maskulin yang bersih....

Monday, September 3, 2012

Lagu Tema SaifulNita : Ku Pilih Hatimu



Assalamualaikum...


Ku pilih hatimu lagu!!

tema untuk drama SaifulNita yang akan mengantikan drama 7ramadhan di tv3..

Samarinda SaifulNita akan bermula pada 4.9.2012 hari selasa,dan diminta semua tunggu didepan tv kalau boleh buat jajan sekali baru syokkk!!

Oh Kilafairy!! minat gila sama dia ni,Kilafairy je tak gila kan aku "pasrah"~

eh! ada yang pernah dengar lagu Ku Pilih hatimu tak?kalau tak,aku nak bagi korang dengar untuk pertama tama kalinyeee~




1st dengar iklan samarinda tu saifulnita! mebuak2 pi cari lagu ni,akhirrnyaa jumpa jugak tak 

sia2,thanks google!!kau la sumber segala ilham ku erkk~

ah apa lagi moh lerr kita download lagu ni...


p/s Samarinda SaifulNita Tv3


Sunday, September 2, 2012

Kami Anak Malaysia,MERDEKA



Assalamualaikum...

Malam kemerdekaan! eh bukan malam raya ye,30.8.2012 hari khamis tempoh hari

1st time aku nak pi sambut merdeka tengok bunga api! gayat katakan...

nak katakan sebelum2 ni aku tak pernah rasanya pi sambut sama membe2

eh sebelum ni aku pergi sambut sorang2 kah??tak mungkin..aku hanya sambut kemerdekaan depan Tv sahaja

tahun ni aku berkesempatan nak pergi sambut sama kawan2 Ijat Aben,Hafiz,Amir 4orang jee termasuk aku..

Port pertama diatas padang dataran pahlawan,menantikan bunga api! 

Shoot1

Shoot2

Shoot3

Hot model melaka ijat aben..

Shoot4

Shoot5

Shoot6

lepas je abis bunga api,perut masing2 plak meletop!! apa lagi terjah McD plak

Shoot7
Shoot8

Kentang Merdeka!kau adooo!

Shoot9

Bos!! Amir Naufal NA thanks you sudi dan merelakan hati amik gambar kita orang!

Shoot10
 Hafiz

Shoot11
 Ijat Dan Amir

Shoot12

hantu makan!ni segala hantu..hantu kemerdekaan jugak!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...