Followers

Sunday, September 16, 2012

1 Hari 3 Cerita Di Kuala Lumpur



Assalamualaikum...


PHOTOSHOOT Dot Dot Dot 



berdate bersama bang oda di bangsa village.eh muka aku tolong jangan tengok! seram..



ya yang ni aku tak sangka dia pun blogger,suffian namanye,borak punya borak...tahu plak dia blogger hebat...

eh yang belakang tu pelakon heheh..


KLCC


lepas dari bangsar village kita orang gerak ke klcc,yang ada amir naufal dan ijat aben saja

gambar aku sorang dapat upload yang lain tunggu dalam facebok

sumpah tak tipu gambar dkt klcc tempoh hari sangat smart hasil dari amir naufal photography!



MALAM GALA "Untuk Tiga Hari" Pavillion...



yeahhh!! tetiba terjumpa en saman teruja sekejap,selalu tengok dekat facebok..
sampai was2 nak tegur takut salah orang plak kan!



oh yang ni awek aku Dira Abu Zahar kami memang dah rancang nak pakai baju merah sama2..

malang sekali
baju kami berubah warna bila masuk dalam camera! hampeehhh...



 dan yang ni Fahrin Ahmad,kacak bukan fahrin ahmad??suka la tu!


semuanye berlaku dalam satu hari gila tak penat!!penat sampai kebulur perut jalan2 sampai tak ingat nak makan! apa lagi KFC jadi mangsa kami!

macam pirahna dapat makan!

8 comments:

ZWAN SABRI said...

bestnye bejalan kat KL siap dapat begambar ngan Dira n Fahrin lagi.. jeles2.. huhu

Razil Tahir said...

best tak citer tue?
ingat nak tengok..huhuhu

bai baizura said...

auwmmm fahrin ahmad wooo. haha

::FAIZ:: said...

dira?

zizidiazora said...

dira?

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

eh Fahrin Ahmad sama tinggi dgn u? i thought die tinggi =.='

luqman zakaria said...

semard gambar yg pegang phone tuh..huhu..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

asek kawn ngn retis jee kan pokcik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...