Followers

Wednesday, September 26, 2012

3 Movie Pilihan Dan Harus Tonton




Assalamualaikum...

heloooo hari ni mahu update pasal 3movie pilihan aku ye...seminggu berturut2 tengok movie! memang kaki tangan movie la ni kan...

dah abis duit melopong jelahkan,tapi naseb baik ada student card sudah pastinyee murah!

walaupun aku sudah tak jadi student,tapi kad masih boleh guna..lalalalala

baiklah 3movie pilihan aku adalah...

RESIDENT EVIL



sebelum ni ada jugak tengok resident yang lepas2 punya tapi tak berapa paham ler kan!
yang terbaru ni mungkin last,jadi aku rasa macam paham jalan citer dia..
apa boleh aku  cakap harus tonton,sapa yang lebih suka movie aksi2 ni boleh la tengok Resident Evil 4bintang aku bagi...


BAIT


bait sebelum movie ni ditayangkan aku ada tengok trailler dia,aku rasa movie ni macam best..ok pergi tengok jugak..dan hasilnyeee...sangat puasa hati,tak mengecewakan
aksi2 dia memang aku suka la kan..shark makan orang syokk...
4bintang..


DREDD



movie dreed ingat tak best! kalau dah tengok,tahu la macam mana best dia!sangat best tak tipu..
aksi2 yang sangat lasak,ngeri pun ada..pastikan yang nak beranak tu tak usah la pi tengok,nanti beranak dekat situ,sah2 nama anak dreed!plak kan...
dreed ni nama orang,dia ni hero atau hakim..membatu menbenteras jenayah
harus pergi tonton! sangat tak rugi...sumpah akan puas hati!
6bintang


p/s next movie!!! semua mesti nak tengok twilight breaking dawn part2

2 comments:

comeliness_zaty said...

macam lagi berminat tengok bait sebab suke tengok movie yg thriller2..^^

Noorsha Muhamad said...

Dredd blom tgk lg.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...