Followers

Saturday, September 29, 2012

Dunia Blogger Sudah Sunyi??



Assalamualaikum...



kenapa dunia blog aku rasa dah macam sunyi??kalau dulu meriah gila macam2 orang aku jumpa,dan group blogger semua aktif..

sekarang macam dah sunyi,kenapa oh kenapa!

atau blog aku je yang sunyi?blogger2 lain semua aktif tak berblog?

aku rasa sekarang ni disebabkan ramai yang busy belajar dan kerja..
blog pun kadang2 je update

macam aku la sekarang ni,hari2 tu tak dapat la nak update..kalau dulu setiap hari update
macam2 mahu kongsi!

sekarang busy sikit..maklum la dah ada anak dan berkerja kan,"isteri bekerjaya"katanye..

apa yang aku harapkan jangan tinggalkan blog anda bergitu sahaja...kesian blog tu!
banyak betul kenangan dan banyak benda harus dikongsi bersama..


P/s simpan untuk anak cucu tengok suatu hari nanti~


13 comments:

amier_fekhry said...

busy kerja n kdg2 rasa malas nak update sbb lth... smpt bc blog org lain tp x smpat nk komen pun..

ell lina said...

bukak blog je mampu..nak update xdok idea dh..sbb dulu dh pulun buat entry..skra ni hnya mampu skodeg2 blog org je..

aqmalazmi said...

sama lah, aku baru je update.. jari kelu je hahaha.. haishh.. bosan sungguh.. dulu best kowt....

SHAHFIEQ DANIEL said...

dulu tak banyak komitmen kan. maybe dulu bujang. tapi sekarang dah kawen....

ZWAN SABRI said...

btol tu btol.. aku ingat aku sorang je rasa lagutu.. rupa2nya hang pon sama.. betoilaa.. skang dunia blog dh macam sunyi.. huhu

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

betoi laa weehh..aku pon rasa cm tu..entah laa kenape jd cm tu ek..bz kot memasing laa ni.

Lia Irdelia said...

stuju2...
dah x meriah mcm dulu..
ramai yg dah jrg hapdate..
including me..
uhuhu..

Shila Elisya said...

maybe sbb rmi yg jarang update..:)

luqman zakaria said...

yup..betul tuh LG! dah makin senyap jer..huhu

Fendy said...

kdg2 bosan dgn blog...da lama xbukak..hoho

Joe_Hans said...

yup..aku mersakan benda yg sama...sebab aku pun salah sorg blogger yg selalu tengelam timbul..hahaha

Megat Emy said...

betol la.. sunyi je para blogger sekarang ni..

Mila Ahmad said...

masing-masing ada komitmen kot kan ?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...